De 5 mest sete film i 2017

De 5 mest sete film i 2017

Året er ved at gå på hæld, og vi har set på de fem mest viste film i 2017.

5. Hvordan flyttes en to meter lang zebrahaj og en sildestime?

På en femteplads over mest sete video på Den Blå Planet møder vi en historien om flytningen af en to meter lang zebrahaj og en sildestime. Det kræver omhu, hast og muskelkraft.

Se hele historien

4. Den Blå Planet får fisk i pose og sæk

Den næste video i rækken handler også om at flytte fisk. Denne gang handler det dog ikke om, hvordan man flytter fisk fra et akvarie til et andet, men om hvordan man henter fisk fra Kenya. Der er mange led i processen, når Den Blå Planet importerer fisk fra udlandet. Det går som regel godt, men der er flere ting, der kan gå galt.

Se hele historien

3. Giftige havslanger føder unger

I august 2017 fik vi for første gang nogensinde unger af vores giftige havslanger. Det vakte stor glæde på Den Blå Planet. En havslangeunge overlevede og har det godt, hvilket du kan se her.

Se hele historien

2. Havodder til ct-scanning

For første gang nogensinde har en havodder været til en CT-scanning i Danmark. Det skete i september, da havodderen Mojoe besøgte et dyrehospital i Karlslunde, fordi dens øje skulle undersøges.

Se hele historien

1. Vild video: Se kuglefisken oppustet

Den mest viste video i 2017 var en skøn mobiloptagelse, som vores dyrepasser Jonas optog, da han en morgen kom forbi kuglefisken i en tilstand, hvor den lignede én, som havde slugt en vandmelon.

Se hele historien