Firmaudflugt

Firmaudflugt for jeres ansatte og deres familie

Flere og flere virksomheder indfører familedage. På Den Blå Planet skaber atmosfæren magien og i vores fascinerende og inspirerende akvarium har I mulighed for en familiedag i eventyrlige rammer. Det er en unik oplevelse at have Den Blå Planet helt for sig selv. Oplev Nordeuropas største og mest spektakulære akvarium og kom helt tæt på tusindvis af fisk og havdyr i 53 smukke akvarier og anlæg.

 

Sig godmorgen til fiskene

Start søndagen med at opleve akvariet vågne. Der er lagt op til en festlig morgen med fokus på både børn og voksne. Hør spændende fortællinger om dyrene og se børneteater med Hammerhajen Hik.

Uanset hvad jeres formål måtte være for arrangementet, tager vi altid udgangspunkt i jeres ønsker, budget og type af arrangement og vi laver gerne en fremvisning for jer, mens vi går en tur i udstillingen og taler om de særlige oplevelser, vi kan tilbyde jer.

Morgenmad/Brunch kan bestilles i vores Café.

MSD Danmark udtaler:

”Vores Sommerfest har været intet mindre end en kæmpe succes! Der har udelukkende været positive tilbagemeldinger, og alle har haft en spændende og lærerig dag – både store som små.

Christian Danekilde Hansen

Forslag til program

09.00 – 10.00 Eksklusiv adgang til Den Blå Planet med skræddersyet underholdning
10.00 – 11.00  Eksklusiv brunch i vores Café
11-00 – 17.00  Fri adgang til Den Blå Planet resten af dagen

Pris

Lej Den Blå Planet eksklusivt fra 09.00-10.00. Pris pr. deltager DKK 250,- Minimum antal gæster 100.
Brunch i vores Cafe: Pris DKK 245 for voksne og DKK 122,50 for børn. Alle priser er ex. moms.
På Den Blå Planet tænker vi i helheder og har fokus på alle aspekter. Nøgleordene er fleksibilitet, engagement og et personligt, unikt samarbejde omkring ethvert arrangement.


Skriv til os