Institutioner

Besøg med vuggestuer, børnehaver eller SFO’er

Institutioner, såsom børnehaver, vuggestuer og SFO’er, kan enten købe almindelige entrébilletter til Den Blå Planet, Danmarks Akvarium i vores webshop eller møde op i billetsalget og betale via EAN.

Er I en børnehave, vuggestue eller plejehjem, der vil besøge Den Blå Planet, Danmarks Akvarium ofte, er det en fordel at købe institutionskort – læs mere nederst på denne side.


Undervisningstilbud

Undervisningsafdelingen på Den Blå Planet, Danmarks Akvarium tilbyder spændende aktiviteter med fokus på læring gennem sanser og oplevelser.

Læs mere på bookingportalen

Røreakvarium

I røreakvariet på Den Blå Planet, Danmarks Akvarium kan du og dine institutionsbørn opleve danske havdyr helt tæt på.

Udfordr jeres sanser, når I rør ved krabber, søstjerner og fladfisk i det kolde saltvand. Ved røreakvariet står en fortæller klar til at berette om dyrene.

Røreakvariet er åben hver dag fra kl. 10.00.


Vandlegeplads

Udforsk det våde element på Den Blå Planet, Danmarks Akvariums vandlegeplads. Vandlegepladsen ligger udendørs lige ved siden af vandhullet.

Den Blå Planet stiller spande til rådighed, men husk praktisk påklædning og evt. skiftetøj, for der er risiko for at blive våd!

Vandlegepladsen er åben hver dag i hele sommerhalvåret.


Institutionskort

Hvis I planlægger flere besøg, kan I også vælge at købe et institutionskort. Institutionskortet gælder 1 år fra købsdato.

Hvem kan købe institutionskort?
Hvad koster et institutionskort?
Hvordan bestiller jeg institutionskort?
Hvornår og hvordan kan institutionskortet bruges?