Institutioner

Besøg med vuggestuer, børnehaver eller SFO’er

Institutioner, såsom børnehaver, vuggestuer og SFO’er, skal købe almindelige entrébilletter til Den Blå Planet, Danmarks Akvarium. I skal blot møde op ved billetkontoret og betale kontant eller med rekvisition (medbring EAN og CVR-nummer) for almindelige entrébilletter.

Er I en børnehave, vuggestue eller plejehjem, der vil besøge Den Blå Planet, Danmarks Akvarium ofte, er det en fordel at købe institutionskort.

Læs mere om adgangsforhold.


Undervisningstilbud

Skoletjenesten på Den Blå Planet, Danmarks Akvarium tilbyder spændende aktiviteter med fokus på læring gennem sanser og oplevelser.

Undervisningen for institutioner er gratis, når der er betalt entré til Den Blå Planet, Danmarks Akvarium, dog skal der betales entré for minimum 5 børn.

Læs om undervisningstilbud.

Børneteater

Hver onsdag kl. 11.00 er der børneteater (sidste gang d. 31. oktober 2018), hvor Hammerhajen Hik eller havodderen Plaske giver prøver på deres talenter.

Børneteatret er gratis, når der er betalt entré til Den Blå Planet, Danmarks Akvarium. Kræver ikke forudbestilling.

Foregår ved akvarium 12 (Fuglefjeldet).


Røreakvarium

I røreakvariet på Den Blå Planet, Danmarks Akvarium kan du og dine institutionsbørn opleve danske havdyr helt tæt på.

Udfordr jeres sanser, når I rør ved krabber, søstjerner og fladfisk i det kolde saltvand. Ved røreakvariet står en fortæller klar til at berette om dyrene.

Røreakvariet er åben hver dag fra kl. 10.00 (der kan forekomme kortere pauser).

Vandlegeplads

Udforsk det våde element på Den Blå Planet, Danmarks Akvariums vandlegeplads. Vandlegepladsen ligger udendørs lige ved siden af vandhullet.

Den Blå Planet stiller spande til rådighed, men husk praktisk påklædning og evt. skiftetøj, for der er risiko for at blive våd!

Vandlegepladsen er åben hver dag i hele sommerhalvåret.


Institutionskort

Hvis I planlægger flere besøg, kan I også vælge at købe et institutionskort. Institutionskortet gælder 1 år fra købsdato.

Hvem kan købe institutionskort?
Hvad koster et institutionskort?
Hvordan bestiller jeg institutionskort?
Hvornår og hvordan kan institutionskortet bruges?