Årskort

Besøg Den Blå Planet lige så meget som du orker med et årskort.

Hent vores app og saml familiens årskort ét sted. Her kan du også se dagens program og find vej med oversigtskortet. Så har du altid Den Blå Planet lige ved hånden.

Køb dit årskort via vores app og spar penge

 

 

 

Pris

Årskort
Pris i døren
Pris i app
Voksen
485 kr.
415 kr.
Barn (3-11 år)
325 kr.
290 kr.
Senior (65+)
445 kr.
385 kr.

Køb gavekort til årskort

10 gode grunde til at vælge årskort til Den Blå Planet.

 

Fri adgang uden tidsbestilling 

Et årskort giver fri entré 365 dage om året til hurtige hammerhajer, kloge ‘sprutter’ og hundredvis af andre arter. For at sikre den bedste oplevelse på Den Blå Planet er der begrænset adgang, og billetter skal købes online til specifikke tidspunkter. Dog er årskort undtaget og giver adgang uden tidsbestilling.Inviter en ven med hele januar 

Alle hverdage i januar kan du med årskort senior og årskort voksen tage en ven med gratis.


Zoo

Rabat på danske attraktioner

Her får du 15 % rabat


Fejr din fødselsdag på Den Blå Planet

Gør dagen til noget særligt og besøg os på din fødselsdag. Med årskort senior og årskort voksen kan du tage en ven med gratis på din fødselsdag. Du skal blot sørge for at komme på dagen.


Dykker

Kom før alle andre

Få Den Blå Planet (næsten) for dig selv og oplev Den Blå Planet vågne. Der er særåbent for alle med årskort hver lørdag kl. 9.00 – 10.00. Måske er du heldig at se en dykker i akvarierne eller dyrepassere i gang med morgenrutinen.


10% rabat i Café Plankton og kaffebarer

Et årskort er din indgang til skønne smagsoplevelser i Café Plankton, hvor du får 10 % rabat.  Menuen følger årstiderne og råvarerne er ofte økologiske eller biodynamiske, primært fra lokale producenter og leverandører. Helt i tråd med Den Blå Planets rolle som naturambassadør er fisken, der serveres, fanget ansvarligt.

BEMÆRK: Der gives kun årskortrabat ved køb foretaget direkte hos personalet i barerne. Rabatten kan ikke udbetales efter endt køb, der er foretaget online eller via vores kiosker.


50 % rabat på filterkaffe

Der er ikke noget som en god kop kaffe, når ungerne leger og udforsker udstillingen. Vi giver en kop til halv pris for årskortholdere.


10% rabat i butikken

Med et årskort får du rabat på alle de herligheder, der gemmer sig i butikken. Der er et stort udvalg af gaveidéer og souvenirs som bøger, smykker, t-shirts og naturligvis bamser i alle størrelser.


Fri poletter til garderobeskabene

Hvis du ønsker at låse din taske eller jakke inde i et af vores garderobeskabe, så skal du bruge 10 kr., 1 euro eller en polet. Som årskortholder kan du få udleveret de poletter, du skal bruge ved at henvende dig i butikken eller vores billetsalg.


Vær blandt de første til at se evt. nye tiltag

Næste gang vi åbner en ny udstilling eller lignende, vil du blive inviteret til at opleve det før alle andre.


Læs også: Den Blå Planet er et børnevenligt akvarium

Rabatter på årskort

Er du eksempelvis borger i Tårnby kommune eller ansat ved Tårnby kommune, kan du få rabat på årskort. Læs mere om vores rabatter herunder. Rabatter kan ikke kombineres.

Borgere i Tårnby
Invalide- og førtidspensionister

FAQ vedrørende årskort

Er årskort personligt?
Hvor længe er årskort gyldigt?
Kan jeg opgradere min billet til et årskort?
Hvad sker der, hvis jeg mister, beskadiger eller taber mit årskort?
Kan mit årskort inddrages?
Sådan sletter du dit årskort i appen
Er medlemskabet bindende?