Få Nordeuropas største akvarium for jer selv

Oplev Den Blå Planet udenfor åbningstid og hold f.eks. jeres event foran smukke akvarier i selskab med hammerhajer, elegante rokker og tusindvis af andre fisk fra hele verden.

Den Blå Planet iscenesætter både store og mindre events for erhvervslivet med op til 1000 gæster og små eksklusive fine dining begivenheder i akvariets magiske sceneri. Mulighederne er mange.

Det siger vores kunder:

“Metroselskabet holdt i efteråret en fest med middag på Den Blå Planet for alle vores medarbejdere. Rammerne for arrangementet var intet mindre end fantastiske. Vi sad mere end 300 kollegaer og spiste i gangene omgivet af, hvad der føltes som et ocean. Mad, service og tilrettelæggelsen af aftenen var upåklagelig. På alle måde en anbefalelsesværdig aften. I vores efterfølgende interne evaluering fik arrangementet på Den Blå Planet en meget høj tilfredshedsvurdering som feststed.”

– Sofie Karen Lindberg, kommunikationschef i Metroselskabet

“Struers ApS afholdte for nylig et event for 260 personer på Den Blå Planet med stor succes!
Omgivelserne er helt unikke og skaber en stemning, man ikke får andre steder, når man sidder og spiser lige ved siden af de smukke akvarier.
Den Blå Planet leverede en yderst velsmagende menu og dertil en service, der fik det hele til at spille.
Vi har kun modtaget positive tilkendegivelser vedrørende arrangementet og kan varmt anbefale Den Blå Planet”.

Gitte Hölmich Poulsen, Administrative Coordinator, Struers ApS.

Eksempel på program: 

  • Kl. 18.30: Ankomst og garderobe. Unik oplevelse med tur gennem Regnskoven og undervandstunnelen til Oceantanken med velkomstbobler og snacks. 
  • Kl. 19.00: Fascinerende Havfrueshow ved Oceantanken.
  • Kl. 19.15: Gæster går til bords foran det store koralrev med farvestrålende fisk. Servering af 3-retters menu med vin, øl og vand ad libitum.
  • Kl. 23.00: Afslutning og tak for i aften.

Kontakt os på nedenstående mail eller telefonnummer og hør, hvordan vi kan gøre jeres næste fest enestående.

Send forespørgsel


For yderligere info kan vi kontaktes på
Email: booking@denblaaplanet.dk