Udenfor

Udenfor

Sjaske, hoppe, fiske, rutsje, plaske. Kom og oplev de børnevenlige udeområder på Den Blå Planet - med Det Vilde Vandhul, flydebroen og ikke mindst vandlegepladsen. Vildt sjovt for landkrabber i alle aldre.

Det Vilde Vandhul – børn, vandhul og en vandkikkert

Der er ikke meget, der kan måle sig med børn, det udforsker dyrelivet i et vandhul.

En betagende mikro-verden fyldt med bitte-bitte små levende væsner: – som at skue ned i en fremmed verden. I ”Det Vilde Vandhul” kan du gå på opdagelse med fiskenet og lup. Måske fanger du vandkalvelarven, der på bestialsk vampyrvis suger indmaden ud af sit bytte.

Ved vandhullet er der informationsmateriale om dyrene, så du kan identificere, hvad du har fået i nettet. Den Blå Planets fortællere står klar til at hjælpe med opklaringen og berette om, hvordan dyrene hver især har tilpasset sig livet i vandhullet.

Vær opmærksom på, at Det Vilde Vandhul kun har åbent i weekender samt skoleferier mellem kl. 11 og 16 i sommerhalvåret.

Vandlegeplads – vildt sjovt for landkrabber i alle aldre

Vandlegepladsen er et stort område, hvor alle på en sjov måde kan få større forståelse for vand gennem fysisk aktivitet og samarbejde.

Slip din indre vandhund løs og giv den fuld gas med pumperne og sluserne. Du kan også prøve kræfter med den mere traditionelle legeplads med klatrestativer, armgang og rutchebane.

Af og til holder en lille udeservering åbent ved siden af legepladsen, så du kan slukke kaffetørsten, mens du nyder børnene, solen og den fantastiske udsigt over Øresund.

Ønsker du at komme helt tæt på havet, så kan du nu også opleve Den Blå Planets store flydebro.