Skoler

Kom tæt på dyrene

På Den Blå Planet, Danmarks Akvarium kan eleverne fascineres af havets dyreliv og fordybe sig i dyrenes tilpasninger til det våde element. Børnehavebørn og SFO-børn har også stor glæde af at kunne trykke næsen flad mod akvarieglasset og følge fiskenes liv.

Uanset om I besøger Den Blå Planet, Danmarks Akvarium med eller uden undervisning, skal I altid booke jeres besøg på forhånd. Er besøget ikke booket på forhånd opkræves fuld entré. Se billetpriserne.

Bookingen bekræftes ved, at læreren får tilsendt en mail. Mailen skal printes, underskrives og stemples af skolens kontor og medbringes på besøgsdagen, ellers opkræves fuld entré.

Gå direkte til bookingportalen.

I tilfælde af lockout

Ved sidste lockout oplevede vi, at mange klasser blev væk uden at aflyse deres undervisning. Det betød, at klasserne skulle betale et udeblivelsesgebyr på 500 kr., og at underviserne stod og ventede forgæves på klasser, der aldrig kom. For at undgå en lignende situation har vi valgt at aflyse alle planlagte undervisningsforløb, så længe lockouten varer.
I stedet vil Skoletjenesten sørge for at skrue op for diverse aktiviteter under lockouten, så man stadig kan få et besøg med fagligt indhold. Klasser kan også stadig booke undervisning på egen hånd. Vi henviser derfor til vores gratis undervisningsmaterialer.

Et besøg i Skoletjenesten

1.a fra Buddinge Skole har besøgt Skoletjenesten på Den Blå Planet. Souschef Thomas Willer har efterfølgende delt besøget på Youtube.

DenBlaaPlanet_049

Bestil undervisning

Her kan lærere og pædagoger bestille undervisning i Skoletjenesten på Den Blå Planet.
Læs mere

_A111922

Adgangsforhold

Et besøg med eller uden undervisning på Den Blå Planet skal altid bestilles på forhånd.
Læs mere

Om Skoletjenesten

Den Blå Planet samarbejder med Skoletjenesten. Oplevelser med levende dyr er omdrejningspunktet i undervisningen på Den Blå Planet.
Læs mere

07_072_Blaa_Planet_223_H

Kun for Tårnby

Er du lærer eller pædagog i Tårnby Kommune, kan du læse om vores tilbud her.
Læs mere