Undervisning for voksne

Den Blå Planet tilbyder som noget nyt undervisning for voksne. Siden 1972 har Danmarks Akvarium undervist og engageret skoleelever i havdyrenes forunderlige verden. Nu åbner vi undervisningslokalerne for nysgerrige voksne, der har lyst til at bruge en aften med ligesindede.


Fagligt indhold, praktiske øvelser og skønne omgivelser

Undervisningsafdelingen tilbyder både længerevarende undervisningsforløb, Blå mandage for voksne, der forløber over flere aftener og temaaftenerne, Vidensbobler, der er enkeltstående events.

Vidensbobler – kommer igen til efteråret

Til temaaften på Den Blå Planet tager eksterne og interne undervisere dig med på en opdagelsesrejse under og over havets overflade.

Dybhavets hemmeligheder, marine økosystemer og fascinerende skabninger er i fokus, når vi dykker ned i skønheden, kompleksiteten og udfordringerne ved livet i havet. Sanserne sættes i spil, når vi i løbet af aftenen både skal se, høre, føle og måske endda smage og dufte.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få information om næste runde af Vidensbobler, der åbner til efteråret, så send en mail til undervisning@denblaaplanet.dk

Se tidligere temaaftener her

Blå mandage for voksne – kommer igen til efteråret

Kom med på en spændende rejse i havdyrenes verden. Blå mandage for voksne er en undervisningsrække, hvor du både skal bruge øjne, ører og hænder.

Hver aften starter med et oplæg om aftenens tema. Efterfølgende får du selv hænderne våde ved vores vandborde, når vi skal afprøve den nye viden. Til sidst kobles teori og praksis sammen ved et af akvarierne i vores udstilling.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få information om næste runde af Blå Mandage for voksne, der åbner til efteråret, så send en mail til undervisning@denblaaplanet.dk

Læs mere om de enkelte undervisningsgange her


Godt at vide inden besøget

  • Det kræver ingen særlige forkundskaber at deltage. Blot en lyst til at lære om livet i og omkring havet.
  • Der undervises i små hold, og du er meget velkommen uden en ledsager.
  • Trænger du til en forfriskning eller at slippe lettere om aftensmaden, finder du masser af lækre muligheder i Café Plankton.
  • Undervisningen finder sted i vores lokaler på 1. sal (lukket for almindelig gæsteadgang).
  • Din billet giver adgang til hele udstillingen på Den Blå Planet på undervisningsdagen.
  • Blå mandage for voksne og Vidensbobler udbydes på nuværende tidspunkt kun på dansk