Rundvisninger

Få eksklusive rundvisninger i Nordeuropas største og mest spektakulære akvarium. Nu kan du komme bag kulisserne og få en anderledes uforudsigelig og højspændt rundvisning backstage. Vælg mellem fire rundvisninger, der finder sted i husets hemmeligste hjørner.

Bag facaden

Kom med bag akvarieruden, ned i kælderen, gennem teknikgange og ud på foderbroerne. Oplev de “hemmelige” dyr, der grundet forskning eller pladsmangel, nyder en tilbagetrukket tilværelse i akvariets skjulte haller.

Læs mere

Et teknisk vandunder

18_Teknik_1_DBP

Hvad kræver det at holde tusindvis af gællede væsner fra hele kloden i live? Kom ned i maskinrummet og fordyb dig i en verden af højteknologisk akvarieteknik, der pumper liv i Amagers 6-stjernede fiskehotel.

Læs mere

Den bæredygtige planet

Kom med ind bag facaden på Den Blå Planet og bliv klogere på hvad klimaforandringer, forurening og miljøkriser gør ved havets vidunderlige dyreliv.

Læs mere

Havet for længe siden

Har du nogensinde oplevet en Megalodon helt tæt på? Selv om den var toppen af fødekæden, er den uddød – men gad vide hvorfor? Kom med på en tur gennem havets historie blandt fortidens giganter og bliv klogere på livets udvikling.

Læs mere

Læs om pris, tider og handicapforhold mv.

 

Send forespørgsel