De 5 mest sete videoer i 2019

Havodderne er populære på film

De 5 mest sete videoer i 2019

Der er blevet set meget video fra Den Blå Planets kanaler i 2019. Se de 5 mest sete klip nedenfor.

2019 har været et begivenhedsrigt år på Den Blå Planet. Året har fx budt på:

  • En ny historisk særudstilling om Den Blå Planet, Danmarks Akvarium,
  • Et nyt tropisk rørebassin,
  • Den første zebrahajunge i Danmark
  • To nye havoddere fra Alaska
  • … og en helt masse andet

Vi filmer små og store begivenheder, og mange ser med. I 2019 er der blevet trykket “play” mere end 5 millioner gange, og der er blevet set mere end 1300 dages konstant video. Tak til alle der følger med.

Nedenfor har vi samlet en lille buket af de mest sete videoer i 2019:

5. Dyrepasser blev bundet med lasso og kylet i en sø

På 5. pladsen over mest sete videoer i 2019 har vi den gode dyrepasser Simon, som vi ”kom til” at kyle i en sø. Og ja, en hjemmelavet lasso kan anbefales, hvis man skal fange en stærk mand og droppe ham i baljen.

For god ordens skyld bør det måske nævnes, at ritualet kun udføres, når man bliver færdiguddannet dyrepasser. Det er altså ikke noget, vi gør på daglig basis selvom det er sjovt.

4. Havoddere elsker sne

Vi elsker havoddere, der elsker sne. Måske det er derfor, at sne-filmen blev den 4. mest sete på Den Blå Planet i 2019. Vi ønsker havodderne en iskold vintertid.

Se mere om havodder og sne

3. Politihund faldt ned til hajer og rokker i det nye tropiske rørebassin

En politihund, der falder i et akvarie med hajer og rokker er ikke hverdagskost på Den Blå Planet. Men i forbindelse med hundetræning var en sød lille vovse så vild med vores nye tropiske rørebassin, at den faldt i baljen (sidst i videoen). Videoen blev den 3. mest sete i 2019. Godt nytår til Politiet og alle deres hunde.

2. Zebrahajunge på Den Blå Planet

I alt beskedenhed var det lidt af en sensation, da Den Blå Planet i maj fik zebrahajunger. Det var aldrig før sket på dansk jord/vand, og måske derfor sneg videoen sig ind på en flot 2. plads over mest sete videoer i 2019.

Se mere om zebrahajungen

1. Havoddere viser imponerende redskabsevner

Årets mest sete video på Den Blå Planet er igen i år med vores sjove, søde, skønne, frække, vilde, opfindsomme og ikke mindst intelligente havoddere. Deres klogskab viste sig i påsken, hvor de viste imponerende redskabsevner med påskeæg.

Se mere om havoddere og deres redskabsevner