Flyt undervisningen ud i det blå

Flyt undervisningen ud i det blå

Booking af de to populære udendørs undervisningforløb "Det vilde vandhul" og "Fisk, fangst og fødenet" er åben. Forløbene er tilgængelige fra d. 23. april – 27. juni.

Flyt undervisningen udendørs og undersøg Den Blå Planets vandhul i undervisningsforløbet “Det vilde vandhul” for 3. – 7. klasser eller træk et vod og en ruse i land fra flydebroen i undervisningsforløbet “Fisk, fangst og fødenet” for 7. klasser til 2. g’ere.

I “Fisk, fangst og fødenet” skal eleverne selv anvende forskellige fiskeredskaber og undersøge, hvad de enkelte redskaber fanger. Eleverne arbejder videre med deres indsamlede dyr, hvor de skal artsbestemme og argumentere for dyrets levested ud fra fangstredskab. Gennem undervisningsforløbet bliver eleverne bekendte med, hvad et fødenet er og hvordan alle deres indsamlede organismer passer ind i dette net.

Læs mere og book “Fisk, fangst og fødenet” her (udskoling).
Læs mere og book “Fisk, fangst og fødenet” her (STX/HF, HTX og HHX).

I “Det vilde vandhul” skal eleverne selv fange dyr i Den Blå Planets vandhul. De bruger et udvalg af fangstredskaber for at undersøge hvilke dyr, der lever i de forskellige habitater. Efter fangsten bestemmes dyrene ud fra nøgleredskaber og deres tilpasninger til habitaterne diskuteres.

Læs mere og book “Det vilde vandhul” her.

Undervisningsforløbene er tilgængelige fra d. 23. april – 27. juni, og kan allerede bookes nu.

Husk det er udendørs undervisning, så husk praktisk tøj og sko!