Åbent for booking frem til jul

Åbent for booking frem til jul

Nu har vi i Skoletjenesten på Den Blå Planet åbnet for booking af besøg med undervisning og besøg på egen hånd fra uge 43 og frem til jul.

Nu er det muligt at booke skolebesøg på Den Blå Planet frem til jul. Af hensyn til corona-situationen har vi i dette skoleår valgt at opdele vores perioder med mulighed for booking, da vi vil væres sikre på, at vi altid lever op til myndighedernes retningslinjer for hygiejne og afstand mellem elever og undervisere i et undervisningsrum.

Tilpasninger i undervisningen

Denne opdeling i perioder betyder, at vi løbende kan tilpasse vores tilbud til retningslinjerne, hvis vi kun åbner for en periode ad gangen. Det betyder også, at i øjeblikket varer vores forløb oftest kun 1 time, da de er tilpasset den nye situation, dvs. dem der i portalen er angivet til 1,5 time. Vores lange undervisningsforløb på 3-3,5 timer er af samme varighed som altid, da vi i disse ikke tidligere har benyttet udstillingen. Konkret i undervisningen betyder det, at vi lægger stor vægt på hygiejne og afstand, hvilket kan opleves ved, at vores undervisere sørger for, at alle får sprittet hænder flere gange i løbet af forløbet, samt de holder god afstand til eleverne.

Åbning for booking fra januar

Vi forventer at åbne for booking i perioden januar og frem til påske på et tidspunkt i november. Hvornår det bliver vil blive annonceret her på siden.

Læs mere og book her