Havfrueshows

Kom med på en eventyrlig rejse under havets overflade. Fantasi og virkelighed smelter sammen, når vores havfrue indtager Oceantanken og svømmer blandt hammerhajer, rokker og gule hestemakreller.

Kommende dato i 2024:

  • 1. juni

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium har skabt en sanseoplevelse ved at kombinere havfruemyten med undervandsshow. En elsket attraktion for besøgende i alle aldre.

Halvt menneske, halvt fisk – og altid forbundet med mystik. Havfruer har hjemsøgt søfarende i årtusinder. Men hvilke væsner var der egentlig tale om? Vi giver vores bud på en forklaring.

Besøgende kan dykke ned i havfruens verden, når hun på elegant vis slår kolbøtter og danser på havbunden til musik. Showet har til formål at fascinere og minde os alle om, at vi skal værne om vores dyrebare natur under havets overflade. 

Køb billetter

Det hele begynder foran ruden ved Oceantanken kl. 14.00.

Kl. 14.30 kan du møde havfruen ved det Tropiske Rørebassin. Her kan du komme helt tæt på fortællingens hovedperson og høre mere om, hvordan man bliver havfrue.

👉 OBS.: Billetter bliver ofte udsolgt i weekender og højsæsoner. Husk derfor at købe billet online for at være sikret adgang. Vælg timeslotbilletter til kl. 13 eller tidligere, da havfrueshowet starter kl. 14.

Havfrue-links:
Video: Sådan bliver du havfrue
Video: Havfrue: Virkeligheden er større end fantasien
Video: Sådan blev Karin havfrue

Oplysninger