Årets bedste fastelavnskostume går til…

Medie kreditering: Caters Clips

Årets bedste fastelavnskostume går til…

Krabben. Tilsyneladende er vi ikke de eneste i verden der holder fastelavn og dyrker udklædningssæsonen. Se hvordan krabben er forklædt som vandmand.

En dykker i Filippinerne fik sig noget af en overraskelse, da en vandmand pludselig skøjtede henover sandet i en hurtig fart. Heldigvis blev øjeblikket foreviget, og det viste sig, at det var en krabbe der brugte en vandmand som camouflage. Se videoen, hvor krabben har udsmykket sig selv med en lille ’’hat’’

Krabben er udstyret med nogle bagben, der gør den i stand til at gribe fat i forskellige ting i dens omgivelser til at camouflere sig med. Ligesom i ovenstående eksempel, så kan den altså dekorere sig selv med vandmænd og tang for at beskytte sig mod større havdyr som blæksprutter. Dét er en effektiv fastelavnskostume!

Fastelavn på Den Blå Planet

I vinterferien slår Den Blå Planet dørene op og holder fastelavn. Der er fri entré til børn i alderen 3-11 år med voksenledsager, der betaler entré. Det foregår den 11 februar kl. 13. Så kom forbi og slå (hav)katten af tønden.

Se også: Slå havkatten af tønden