Skoletjenesten holder sommerferie

Skoletjenesten holder sommerferie

Om lidt starter skolernes sommerferie og i Skoletjenesten på Den Blå Planet bruger vi tiden til at gøre os klar til at tage imod de mange glade skoleelever i det nye skoleår 2018/2019.

Skolerne går snart på sommerferie. Det samme gør Skoletjenesten på Den Blå Planet, da vi holder lukket, når skolerne holder ferie. Det betyder, at fra d. 30. juni – 12. august 2018 er det ikke muligt at købe skolebilletter. I kan naturligvis stadig besøge Den Blå Planet dog kun til almindelig entrépriser.

Telefontid
Skoletjenestens telefon er lukket fra d. 9. juli – 8. august. Er der spørgsmål kan man stadig kontakte Den Blå Planets reception på 44 22 22 44. Man kan også sende en mail til skoletjenesten@denblaaplanet.dk, som vi vil besvare en gang om ugen frem til d. 6. august.

Booking i det nye skoleår
Fra d. 13. august kan I benytte jer af skolebilletter til besøg på egen hånd og fra d. 20. august kan I igen få undervisning.

Bookingen er allerede åben, så skynd jer at sikre jer jeres undervisningsforløb! Husk at alle skolebesøg skal bookes på forhånd.

Læs om undervisningsforløbene her.

Eller gå direkte til bookeportalen her.

Skoletjenesten siger tak for dette skoleår og ønsker alle en god sommer.
På gensyn i skoleåret 2018/2019!