Profil

Profil

Den Blå Planet: en attraktion i verdensklasse

Den Blå Planet tager afsæt i Danmarks Akvariums eksisterende fundats med fokus på udstilling, formidling, undervisning, forskning, miljø og naturbevarelse.

Relevante links

Den Blå Planet tilbyder et unikt oplevelsesprodukt, hvor underholdning, fascination og viden kombineres i spektakulære rammer.

Smuk arkitektur, forskning og formidling, den nyeste akvarieteknik og dyrearter fra hele verden skaber overraskende og minderige oplevelser, der får børn og voksnes hjerter til at banke for vandets forunderlige liv.

SE OGSÅ Arkitektur

Den Blå Planet har som mål at etablere sig som en internationalt anerkendt oplevelsesdestination, der tiltrækker gæster fra hele verden, primært fra Øresundsregionen og Danmark.

Forretningsgrundlag

Den Blå Planet forventes at få 700.000 gæster årligt og at placere sig blandt de fem mest besøgte attraktioner i Danmark.

Den Blå Planets placering i et trafikalt knudepunkt tæt på Metro, togforbindelse, motorvej og Københavns Lufthavn er et omdrejningspunkt for det forventede besøgstal.

Den primære målgruppe er børnefamilier, der bor inden for ca. to timers rejsetid fra Den Blå Planet.

Ledelse og medarbejdere

Den Blå Planet er en unik arbejdsplads i æstetiske omgivelser, hvor der er fokus på at fastholde og rekruttere de mest kvalificerede ledere og medarbejdere.

SE OGSÅ Organisation

Den Blå Planet beskæftiger ca. 100 medarbejdere.

Godkendende myndighed

Den godkendende myndighed for Den Blå Planet er Fødevarestyrelsen.

Fødevarestyrelsen
Stationsparken 31-33
2600 Glostrup
Tlf. 72 27 69 00
www.fvst.dk/kontakt