Jul på Den Røde Planet 🎄

Jul på Den Røde Planet 🎄

Så ringer juleklokkerne, og i år har vi skruet ekstra op for julestemningen på Den Blå Planet. Hver dag efter mørkets frembrud kan du opleve Den Røde Planet, når julelyset bader vores smukke bygning i rødt.

Julegodter, pynt og skattejagt 🦈

Tag et hvil i Café Plankton, hvor julestemningen skyller ind over dig som havets bølger. Her byder vi både på økologiske æbleskiver, gløgg, norske klejner og fiske-honningkager. 

Hver dag i december åbner vi for det kreative værksted i auditoriet på 1. sal. Her kan du folde fiske-origami og hjælpe os med at pynte alle vores mange juletræer. 

Vi inviterer på juleskattejagt hver dag i december. Find dit skattekort ved indgangen og gå på jagt efter dyr rundt omkring i akvarierne.  

Aflever det udfyldte skattekort og få en unik Den Blå Planet-malebog 

Aftenåbent, quiz og fælles fodring 🌙

Traditionen tro skruer vi op for både program og åbningstider hele julen. Du kan bl.a. komme med på en helt særlig fodring af vores arapaimaer og piratfisk. Smøg ærmerne op og hjælp til med at kaste mad ned til de imponerende dyr. De kæmpestore arapaimaer smasker så ekstremt højt, når de spiser, at man godt kan få et chok. Kom med og oplev det.

Der vil også være Kahoot!-quiz med fede præmier og meget andet.  

Læs mere under dagens program her.

Mangler du en oplevelsesrig julegave? 🎁

Vi har samlet 10 gode grunde til at pakke et årskort til Den Blå Planet under træet i år. Du kan bl.a. invitere en ven med gratis hele januar og på din fødselsdag eller nyde en kop kaffe til halv pris. 

Find hele listen og køb årets gave her.

Halv pris fra 19-21 🎟

Hvis du køber din billet online til vores timeslot kl.19.00, så koster den kun 97 kr. Det er halv pris af den almindelige voksenpris. 

❗️ Tilbuddet gælder kun for billetter købt online og prisen på 97 kr. er en enhedspris, der gælder både børn og voksne.

(Gælder hele juleperioden som løber fra d. 25. december til og med d. 1. januar.)

🕘 Åbningstider i juleperioden: kl. 10.00 – 21.00 (undtagen 24. december + 31. december hvor vi lukker kl. 14). 

👉 Vi vil gerne sikre en god oplevelse for alle – husk derfor at købe billet online for at være sikret adgang.

Vi glæder os til at julehygge jer med jer!