Støt Den Blå Planet og kom ud i det blå

Støt Den Blå Planet og kom ud i det blå

Støt Den Blå Planet med DKK 100,- og få et MiniCruise

Den Blå Planet, Danmarks Akvarium er dybt engageret i videnskab og naturbevarelse. På denne måde støtter du en god sag, når du køber et MiniCruise.

Bestil MiniCruise nu

På et MiniCruise fra København til Oslo har I to nætter om bord på skibet. I tager afsted kl. 16.30 og ankommer til Oslo næste formiddag. Efter en oplevelsesrig dag i Oslo, sejler I tilbage til København og ankommer næste formiddag kl. 9.45.

Støt Den Blå Planet

  • Støt Den Blå Planet med 100 kr., og få et MiniCruise
  • På et MiniCruise har I to overnatninger om bord og en dag i Oslo
  • Nyd at have tid til hinanden på skibet

Den Blå Planet arbejder bl.a. for:

  • at bevare truede arter og truede naturtyper gennem forskning og avl samt støtte til naturbevarelsesprojekter.
  • rejse midler til udvalgte naturbevarelses- og forskningsprojekter blandt erhvervslivet, fonde og gæster.
  • engagere sig i havene omkring Danmark og i Norden med fokus på udforskning, ekspeditioner og på at skabe ny viden.
  • engagere sig i konkrete naturbevarelsesprojekter.

Læs mere om Den Blå Planet fokus på videnskab og naturbevarelse.

MiniCruise til Oslo

Inklusiv 2 nætter i økonomi eller indvendig standardkahyt. Pris ved 2,3 eller 4 personer i samme kahyt. Max én kahyt pr. booking. Mulighed for at tilkøbe andre typer af kahytter.

Afrejseperiode: Søndag, mandag, tirsdag eller onsdag i perioden 1. december 2018 – 31. marts 2019 (dog med undtagelse af 23., 24., 30. og 31 dec. 2018 samt 8. – 24. feb. 2019.

Bestillingsfrist: Senest 31. januar 2019.

Bestil MiniCruise nu

DFDS er sponsor for lunden

DFDS_lundenLangs den norske kyst, lever den truede lunde, også kaldet søpapegøjen. Grundet den øgede temperatur i verdenshavene har lunderne sværere ved at finde føde. Lunden er derfor betegnet som en truet art. Hos DFDS har vi valgt at sponsorere lunden.

Lunden har et meget farvestrålende næb. Næbbets smukke farver er i virkeligheden et parringssignal, for når yngletiden er overstået, skaller næbbets farver af.

Lunden er tilpasset et liv i vandet. Den er både god til at dykke og svømme. Dens kompakte krop, stærke vinger og fødder med svømmehud hjælper den med at dykke og manøvrere under vandet. Lunden sluger sit bytte under vandet, medmindre den har unger, hvor den i stedet fylder sit næb med fisk. En enkelt lunde kan i dette tilfælde bære omkring 30 fisk i sit næb.