Ny Junglesti på Den Blå Planet

Ny Junglesti på Den Blå Planet

Den helt nye Junglesti lader dig komme helt tæt på farverige frøer og smukke sommerfugle i Regnskoven

Det summer af liv i Regnskoven på Den Blå Planet, og nu har den tropiske afdeling på akvariet fået endnu mere at byde på. Når du træder ind i Regnskovens varme og fugtige klima, kan den nyåbnede Junglesti tage dig helt tæt på tropiske planter og dyrearter. Du kan blandt andet opleve smukke og mangefarvede sommerfugle baske omkring ørene på dig. Måske er du også heldig at se hornfrøer, der sluger deres bytte på et splitsekund? Haps!

Junglestien er en helt ny gangsti, der snor sig blandt grønne blade og farverige frøer. Stien er afgrænset med et lille hegn, der ikke stjæler de gode waow-oplevelser. Du kan med andre ord stå ansigt til ansigt med et af Regnskovens mange dyr – blandt andet tusindben. Har de mon virkelig 1.000 ben? Du kan komme så tæt på, at du kan tælle efter.

Til gavn for dyrene

Til sammen skaber dyr og planter et indtryk af at være i en rigtig regnskov mange tusind kilometer væk, men det er ikke kun for at glæde vores gæster. Det naturtro indtryk er også nødvendigt for at give dyrene så optimale og naturlige forhold som muligt.

“Vi er glade for, at vi kan bringe vores gæster og dyr endnu tættere sammen i Regnskoven. Junglestien gør det muligt at lade sig fascinere af de eksotiske dyr, der holder til blandt træer og nedfaldne blade. Når vi lader vores gæster komme helt tæt på, er dyrenes ve og vel stadig vores førsteprioritet,” forklarer chefdyrepasser på Den Blå Planet, Lars Skou Olsen. Han uddyber og understreger vigtigheden af Junglestiens eneste regel: Du må ikke røre ved nogen af dyrene – overhovedet.

Læs også: Kæmpe fisk med skudsikker vest i Regnskoven

Junglestien er åben hver dag på Den Blå Planet, og den er en del af entrébilletten.