Påskeferie

Påskeferie

Påskeferien byder på udvidede åbningstider og en masse lækkerier på programmet for hele familien på Den Blå Planet.

🌼 Påskeferie: d. 23. marts til den 1. april.

🕘 Åbningstider: Alle dage i påskeferien kl. 10.00 – 21.00

👉 Vi vil gerne sikre en god oplevelse for alle – husk derfor at købe billet online for at være sikret adgang.

Køb billetter

Ta’ med på junglesafari

I denne påskeferie sætter vi fokus på vores fantastiske Regnskov. Her kan du bl.a. sætte tænderne i en melorm, der smager af lakrids eller barbecue og komme helt tæt på alt det, der kribler og krabler 🕷 Eller prøv vores nye junglesafari, og gå på opdagelse efter alle vores mere eller mindre skjulte beboere 🦥
Hver aften i ferien kan du komme med på en helt særlig fodring af vores arapaimaer og piratfisk. Smøg ærmerne op og hjælp til med at kaste mad ned til de imponerende dyr. De kæmpestore arapaimaer smasker så ekstremt højt, når de spiser, at man godt kan få et chok. Kom med og oplev det.

Vi åbner for Det Vilde Vandhul og Vandlegepladsen 💦‍

Så er det endelig blevet tid til at åbne for vores to kæmpe hits udenfor: Vandlegepladsen og Det Vilde Vandhul.️ Det er nemlig begyndt at blomstre med liv i vores Vandhul. Gå på opdagelse og se om du kan fange en haletudse, en vandkalv eller måske en rygsvømmer. Vores fortællere står klar til at hjælpe med opklaringsarbejdet af fangsten. 🕵️‍♀️

👉 Obs: Er vejret for koldt, så er det ikke muligt at åbne for Vandlegepladsen og Det Vilde Vandhul.

Rundvisning backstage 🪸

Vi gentager succesen og inviterer til “behind the scenes” rundvisning. Alle, der er nysgerrige på, hvordan der mon ser ud på den anden side af akvarierne, kan få et lille kig bag kulisserne sammen med en af vores dygtige fortællere. Rundvisningerne foregår alle dage i påskeferien kl. 17 og 18. Den Blå Planet er Nordeuropas største akvarium, som gemmer på et hav af liv – også bag de lukkede døre.

Vi inviterer indenfor til halv pris fra 19-21 i ferien 🎟

Hvis du køber din billet online til vores timeslot kl. 19.00, så koster den kun 104 kr. Det er halv pris af den almindelige voksenpris.

❗️ Tilbuddet gælder kun for billetter købt online, og prisen på 104 kr. er en enhedspris, der gælder både børn og voksne. Gælder hele påskeferien, som løber fra d. 23. marts til den 1. april.

Vi glæder os til at se jer under overfladen 🌊