Den Blå Planet 1 år

Den Blå Planet 1 år

Tak fordi I kom til Den Blå Planets fødselsdag

Den Blå Planet fejrede sin første fødselsdag den 22-23. marts med et nyt koncept Fortællerbattle, der samlede grin og viden i ét.

Hele 1,3 millioner glade gæster havde ‘dykket’ forbi Den Blå Planet siden åbningen i marts 2013. Den Blå Planet kvitterede med oceaner af tak for den varme modtagelse og et brag af et fødselsdagsprogram i weekenden 22-23. marts.

Komikere ”battlede” på fiskeviden

Der blev serveret fiskefoder til lattermusklerne i Fortællerbattle, hvor nogle af landets bedste komikere dystede på sjov og skæv viden fra havets dyb. Vinderen var den, der får de bedste grin og publikum med sig.

Billede fra fødselsdagen

IMG_8753

Anders Lund Madsen er her i gang med at fortælle alt, hvad han ved om slim-ålen. Han skal mande sig op, for at vinde over sin bror Peter Lund Madsen.

IMG_8839

Efter Fortællerbattlen, som Peter Lund Madsen vinder 2-1, er der tid til at få et foto sammen med de 2 ‘fiskeeksperter’.

IMG_8618

Sebastian Klein dyster mod Den Blå Planets kurator Lars Olsen. En tæt fight, hvor publikum til sidst giver sejren til Sebastian.

IMG_8960

Simon Jul giver den maks gas for at vinde Fortællerbattlen over Den Blå Planets fiskenørd Lasse Andersen.

IMG_8922

Den tætte dyst sætter gang i alle lattermusklerne.

IMG_8907

Simon Jul får her et velfortjent point.

IMG_8990

Men i sidste ende er det Lasse Andersen, der løber med sejren efter en tæt fight.

IMG_8846

I anledning af fødselsdagen blev området ‘Under overfladen’ dekoreret med et stort ‘takkefoto’, som var lavet ud af gæsternes billeder fra Instagram. Se video øverst.