Besøg på egen hånd

Du skal altid bestille skolebilletter i forvejen, hvis du som lærer i grundskolen eller på et gymnasium vil besøge Den Blå Planet, Danmarks Akvarium med din klasse. Læs mere her.

Skoletjenesten tilbyder undervisningsmateriale til besøg på egen hånd for indskoling, mellemtrin og udskoling, så du og din klasse selv kan lave observationer og udføre undersøgelser med naturfagligt indhold på Den Blå Planet.

Gratis undervisningsmaterialer

Læs mere om tilbud til:

Læs mere om adgangsforhold.

Læs mere og book

Gode råd til besøget

  • Gør eleverne opmærksomme på, at de kan benytte garderoben, hvis de har meget overtøj med, så de ikke skal bære rundt på det under besøget.
  • Det kan være en fordel at dele større klasser op i to, hvis der er mulighed for det. Det giver bedre udsyn ved akvarierne og gør det nemmere at bevæge sig rundt, når man er i mindre grupper.
  • Aftal med eleverne på forhånd, hvor I mødes, hvis nogen bliver væk.
  • Sørg for at eleverne står i en halvcirkel ved akvarierne og at alle kan se hvilket dyr, der tales om, inden du begynder at fortælle om emnet.
  • Vis hensyn til andre gæster, når I tager plads foran akvarierne og informer dem gerne om, at I kun vil optage pladsen i et kort tidsrum.