Tag på date på Den Blå Planet!

Tag på date på Den Blå Planet!

Maria og Jimmy besøgte i sommeren 2013 Den Blå Planet og havde deres første date. Her skød Amor med skarpt og ramte så godt, at brudeparret et år senere blev gift og herefter fejret på Den Blå Planet med middag i spisestedet ØST. Læs her, hvordan Den Blå Planet kan skabe en romantisk stemning, der kan ende med, at du finder den eneste ene.

Lokationen 

Den Blå Planet ligger lige ud til Øresund, hvor det pulserende og larmende byliv er erstattet af ro. Tag din date med på en smuk tur hen ad Amagerstrandvej med strandparken på jeres side hele vejen.

Dating-atmosfære

Den Blå Planet er indrettet som en hvirvelstrøm, der bringer jer ind i fiskenes forunderlige verden. Her er ingen spotlys. I stedet er lyset på Den Blå Planet afdæmpet, hvilket giver en rolig og romantisk stemning. Når I passerer de æstetiske akvarier, er der ingen grund til at frygte pinlig tavshed, der er masser at tale om og kigge på. Hvirvelstrømmen ’hvirvler’ jer rundt i fantastiske verdener under havet, hvor I kan nyde hinanden i ro og mag.

Udsigt udover Øresund

date

Fotos: Maria og Jimmy havde første date på Den Blå Planet. Året efter blev de gift.

Spisestedet ØST byder på en fantastisk udsigt udover Øresund og er et perfekt sted at tale om stort og småt. Forkæl smagsløgene med lækker nordisk mad lavet på årstidens friske råvarer. Her er også dessert og kaffe til at forsøde tilværelsen med. Gå derefter en tur ned til kysten og mærk vindens susen og fortsæt hen til Karpesøen for at spotte karper og stør.

Mød dyrene på kærlighedens planet

Mens I er på date kan du føre ordet og fortælle din date om de mange kærligheds- og datinghistorier, der findes omkring dyrene på Den Blå Planet. Her er to af dem!

Krabbekærlighed
På Den Blå Planet kan man røre ved krabber i rørebassinet. Krabber har et interessant forhold til dating. Faktisk ’magter’ hannerne ikke at invitere hunnen på date. Han går bare, i krabbegang naturligvis, hen og tager fat i hende og holder hende fast i flere dage. De spiser middag sammen, hvor han er så ”romantisk” at fodre hende.

LÆS OGSÅ: Kæmpekrabber slår kløerne i Den Blå Planet

Daten skal ende i parring, og herefter giver hankrabben da også slip. Måske datingmottoet for hankrabber er: ”Tillid godt, kontrol bedre”. Hvad kan vi så lære af det? Forhåbentlig ikke så meget.

Ingen traditionelle kønsroller hos søhestene
Når det kommer til smag og æstetiske præferencer er søhestehanner ret kræsne. De har et særligt krav til potentielle kærester, der vist går imod moderne skønhedsidealer. De kan bedst lide store damer!

En vellykket date ender med en parringsdans, hvor hunnen befrugter hannen. Ja du læste rigtigt! Hos søhestene  er der nemlig byttet rundt på traditionelle kønsroller. Det er da også hannen, som bærer æggene, når parringen er slut.

Lokation, atmosfære, udsigt og dyrene skaber grundlag for en fremragende date. Om daten er mellem to mennesker, der ikke kender hinanden på forhånd, ligesom Maria og Jimmy eller der er tale om en kærestedate – så tag din date i hånden og oplev romantikken på Den Blå Planet.