Tag på date på Den Blå Planet

Tag på date på Den Blå Planet

Pas på du kan finde din eneste ene!

Maria og Jimmy besøgte en sommer Den Blå Planet og havde deres første date. Her skød Amor med skarpt og ramte så godt, at brudeparret et år senere blev gift og herefter fejret på Den Blå Planet med middag i restauranten. Læs her, hvordan Den Blå Planet kan skabe en romantisk stemning, der kan ende med, at du finder den eneste ene.

Dating-atmosfære

Den Blå Planet er indrettet som en hvirvelstrøm, der bringer jer ind i fiskenes forunderlige verden. Her er ingen spotlys. I stedet er lyset på Den Blå Planet afdæmpet, hvilket giver en rolig og romantisk stemning. Når I passerer de æstetiske akvarier, er der ingen grund til at frygte pinlig tavshed, der er masser at tale om og kigge på. Hvirvelstrømmen ’hvirvler’ jer rundt i fantastiske verdener under havet, hvor I kan nyde hinanden i ro og mag.

Udsigt udover Øresund

date

Vores café byder på en fantastisk udsigt udover Øresund og er et perfekt sted at tale om stort og småt. Forkæl smagsløgene med lækker nordisk mad lavet på årstidens friske råvarer. Her er også dessert og kaffe til at forsøde tilværelsen med. Gå derefter en tur ned til kysten og mærk vindens susen og se til Sverige.

Mød dyrene på kærlighedens planet

Mens I er på date kan du føre ordet og fortælle din date om de mange kærligheds- og datinghistorier, der findes omkring dyrene på Den Blå Planet. Her er to af dem:

Krabbekærlighed

På Den Blå Planet kan man røre ved krabber i rørebassinet. Krabber har et interessant forhold til dating. Faktisk ’magter’ hannerne ikke at invitere hunnen på date. Han går bare, i krabbegang naturligvis, hen og tager fat i hende og holder hende fast i flere dage. De spiser middag sammen, hvor han er så ”romantisk” at fodre hende.

Se også: Kæmpekrabber slår kløerne i Den Blå Planet

Daten skal ende i parring, og herefter giver hankrabben da også slip. Måske datingmottoet for hankrabber er: ”Tillid godt, kontrol bedre”. Hvad kan vi så lære af det? Forhåbentlig ikke så meget.

Ingen traditionelle kønsroller hos søhestene

Når det kommer til smag og æstetiske præferencer er søhestehanner ret kræsne. De har et særligt krav til potentielle kærester, der vist går imod moderne skønhedsidealer. De kan bedst lide store damer!

En vellykket date ender med en parringsdans. Hos søhestene er der byttet rundt på de traditionelle kønsroller, da det er hannen, som bærer æggene, når parringen er slut.

Se også: Hr. søhest har “født”

Go’ date.