Sommerprogram 2024

Sommerprogram 2024

Sommer på Den Blå Planet, Danmarks Akvarium byder på et hav af oplevelser for alle aldre. Kom helt tæt på fascinerende rovfugle, når der er fugleshow. Tag med på sejltur på Øresund, eller lad dig fortrylle af fotoudstillingen: Underwater Photographer of the Year 2024.

☀️ Sommerferie: 29. juni til og med 31. august.

🕘 Åbningstider: Alle dage i sommerferien kl. 10.00 – 21.00

❗️ Vi vil gerne sikre en god oplevelse for alle – husk derfor at købe billet online for at være sikret indgang. Billetter bliver ofte udsolgt i sommerperioden!

Køb billetter

Denne sommerferie kan du komme med på to forskellige spændende ture👇

Kom med på hav-ekspedition 🌊

På turen, hav-ekspedition, vil en af vores fortællere dele sjove og overraskende historier om det, vi sejler forbi, og formidle viden gennem quizzer. Med en kikkert om halsen kan du lade øjnene gå på opdagelse, og måske er det dig, der spotter sæler eller andre dyr undervejs. Kaptajnen inviterer også indenfor i styrehuset, hvor du kan få et kig på navigationsudstyret.

Læs mere om turen HER (OBS: Merpris)

Eller ta’ med på fisketur 🎣

Har du nogensinde fanget en fisk? Nu har du chancen!

Den Blå Planet drager også på fisketur hele sommeren, og du kan komme med. Vi sørger for fiskestænger og fisketegn og hjælper, når fiskesnøren slår knuder. Er der bæredygtigt bid, så får du selvfølgelig din fangst med hjem, så du kan imponere familien eller middagsgæsterne.

Der vil også være mulighed for at dissekere fisken på båden, så vi alle kan lære lidt om, hvad makrellen spiser, og hvordan hjertet egentlig ser ud.

Læs mere om fisketuren HER (OBS: Merpris)

Begrænset antal pladser, så skynd dig at købe billet i webshoppen under “events”.

Bliv klogere på fascinerende fugle! 🦉

I sommerferien får vi besøg af falkoner Mark Emil – også kendt som BirdNerd, som blandt andet tager uglen Atlas og gribben Mali med.

Fuglene har miljøtrænet på Den Blå Planet, siden de var omkring fem uger gamle, for at vænne sig til omgivelserne, og senere har de gennemgået flyvetræning. Nu er de store ungfugle klar til at demonstrere deres flyvefærdigheder på udvalgte dage i sommerferien ved Det Vilde Vandhul.

Fugleshowet varer cirka 30 minutter, og undervejs vil BirdNerd gøre dig klogere på rovfugle og ugler.

Se hvilke datoer der er fugleshow HER

(Fugleshowet er inkluderet i entréprisen)

Fotoudstilling: Underwater Photographer of the Year 2024 📷

Vi gentager succesen fra sidste år og udstiller igen årets bedste fotografier fra en magisk verden under overfladen.

Udforsk over 50 udvalgte værker fanget af verdens mest talentfulde undervandsfotografer. Den Blå Planet er det eneste sted i Skandinavien, hvor du kan opleve den spektakulære fotoudstilling Underwater Photographer of the Year.

Du finder udstillingen rundt omkring på Den Blå Planet. De fleste værker udstilles i vores auditorium på 1. sal og langs væggene i afdeling 1.

(Udstillingen er inkluderet i entréprisen)

Kom og lad dig fortrylle fra den 1. juli til den 31. oktober 2024.

Halv pris fra kl. 19-21 i sommerferien 🎟

Hvis du køber din billet online til vores timeslot kl. 19.00, så koster den kun 104 kr. Det er halv pris af den almindelige voksenpris.

❗️ Tilbuddet gælder kun for billetter købt online, og prisen på 104 kr. er en enhedspris, der gælder både børn og voksne. Gældende hele sommerperioden, som løber fra 29. juni til 31. august.

Udover ovenstående program er der selvfølgelig også gang i vores mange andre aktiviteter: Fodring og træning af dyrene, børneteater, rørebassiner, krabbefiskeri, quiz for hele familien og meget mere.

Vi glæder os til at se jer til et brag af en sommer under overfladen 👋