Sommerprogram 2023 ☀️

Sommerprogram 2023 ☀️

Sommerferien står for døren, og vi har glædet os helt vildt til at løfte sløret for et hav af spændende, lærerige og supersjove aktiviteter. Vi holder åbent fra kl. 10-21 ALLE dage hele sommerperioden, som løber fra 24/6 - 31/8.

Fisketure på Øresund ⛴

(Mandage og onsdage kl. 17-19.30)

Har du nogensinde fanget en fisk? Nu har du chancen!

Den Blå Planet drager på fisketur hele sommeren, og du kan komme med. Det gode skib Øby sejler i et roligt tempo, så alle aldre kan være med. Vores dygtige fortællere hjælper, hvis fiskestængerne driller og beretter om alt, der kommer på krogen lige fra tang og gummistøvler til store torsk og lækre makreller. Er der bid, så får du selvfølgelig din fangst med hjem, så du kan imponere familien eller middagsgæster.

Der vil også være mulighed for at dissekere fisken på båden, så vi alle kan lære lidt om, hvad torsken spiser og hvordan hjertet egentlig ser ud.

Vi sørger for båd, fiskestænger, fisketegn, lækre sandwiches og en masse godt humør.

Fisketuren er ikke inkluderet i den almindelige billetpris. Læs mere om turen og find din billet her.

 

Nyhed: Foodtruck og Hansens Is 🍦

Vores dejlige udeområde er blevet et endnu større trækplaster – nu kan du nemlig smide dig i strandstolen med en frisklavet sandwich fra vores Foodtruck efterfulgt af vores populære Blå Planet Vaffel med blåt guf fra Hansens Is. Du kan finde Foodtrucken ved vandlegepladsen, mens ishuset er placeret nede ved den almindelige legeplads. Velbekomme. 😋

Fang en sortmundet kutling 🎣

(Alle dage fra kl. 11-21)

Kunne du tænke dig at fange mad til hammerhajen og samtidigt gøre noget godt for den danske natur? Så kom med ud på Flydebroen og fang en sortmundet kutling. Den sortmundede kutling er en invasiv art, da den er i massiv vækst og derfor har negativ indvirkning på vores hjemmehørende bestande såsom skrubber, ål og ørred. Fra kl. 18.30 kan du bytte din fangst til en sodavand eller øl i Café Plankton.

Rundvisning – Bag facaden 🪸

(Alle dage kl. 17 og 20)

Kom med behind the scenes når vi ekstraordinært afholder vores populære rundvisning. Alle dage i sommerperioden kl. 17 og 20 kan du sammen med en af vores dygtige fortællere opleve akvarierne fra bagsiden og se, hvor stor Oceantanken er set ovenfra. Den Blå Planet er Nordeuropas mest moderne og spektakulære akvarium, som gemmer på et hav af liv – også bag kulisserne.

Kahoot quiz 🙌

(Hver aften kl. 18)

Er du konkurrencemenneske? Så skal du sætte dig godt til rette foran Oceantanken, hvor der bliver quizzet på livet løs om alle vores spændende dyr. Der er fede præmier på højkant.

Halv pris fra 19-21 🎟

Ja, du læste rigtigt, halv pris! Hvis du køber din billet online til vores timeslot kl.19.00, så koster den kun 97 kr. Det er halv pris af den almindelige voksenpris. Så ta’ din date, bedstemor eller teenageren under armen og tilbring en hyggelig aften i smukke omgivelser. Du kan sikre dig din billet her.

❗️ Tilbuddet gælder kun for billetter købt online og prisen på 97 kr. er en enhedspris, der gælder både børn og voksne

Derudover er der selvfølgelig som altid fuld gang i vores mange andre aktiviteter: Fodring og træning af dyrene, børneteater, rørebassiner, krabbefiskeri, ansigtsmaling (merpris), junglestiens hemmeligheder og meget mere.

Hent vores app og find dagens program.

Vi glæder os til at se jer! 🌎