Regnskoven

Regnskoven

Regnskoven – skoven under vand

Til op under trækronerne – så højt kan vandstanden stige i de tropiske regnskove langs Amazonfloden. Af samme grund gemmer floden på det mest utrolige dyreliv.

Fugtig varme og lyden af brusende vandfald er det første, du rammes af, når du træder ind i Den Blå Planets regnskov. Her møder du et dyreliv, der kan alt fra at krybe og gå til at svømme og flyve.

Husk at se:

IMG_8035

Piratfisk
Oplev en fisk med et farligt omdømme. I regnskoven finder du Nordeuropas største stime af piratfisk under et plaskende vandfald. De 2000 sultne piratfisk har barberskarpe tænder og kan fortære middagsmaden hurtigere, end du kan sige piratfisk.

 

 

arapaima2

Arapaima
En af verdens største ferskvandsfisk har også hjemme i regnskoven. Arapaimaen kan blive op til 3 meter lang og veje 200 kg og har skæl så store og hårde, at de kan bruges som neglefile.
Et must-see er fodring af arapaimaen. Det giver et ordentligt brag!

 

SølvPacu

Pacu
Pacuen ligner en forstørret piratfisk og er også i familie med den. Pacuen kan med sine tænder knuse sig igennem det meste, især rå grøntsager og nødder. Den er også kendt under navnet nøddeknækkeren, da den engang kom til at bide nogle mænds ”nødder” af.
Læs mere