Med småfisk, ulk og et smugkig mod vinterferien

Med småfisk, ulk og et smugkig mod vinterferien

Vi håber, at I er kommet godt tilbage til hverdagen. Januar føles lang og kold, men heldigvis ser vi mod vinterferien, der nærmere sig med hastige skridt. I vinterferien udvider vi, som sædvanlig, vores åbningstider, så vi har åben fra klokken 10 til 21 alle dage i uge 7 og uge 8 fra lørdag d. 11. februar til og med søndag d. 26. februar.

I næste nyhedsbrev får du det helt detaljerede vinterferieprogram, men vi kan allerede nu, garantere, at der er masser af underholdende, lærerige og spændende aktiviteter for børn og voksne.

Født på Den Blå Planet, Danmarks Akvarium

I denne uge deler vores chefdyrepasser, Peter stories på Facebook og Instagram, om alle de små fisk, som vi selv opdrætter. Vi har nemlig altid fokus på en af de vigtige opgaver, som vi har i Danmarks Nationalakvarium – at opdrætte truede fiskearter, så arterne ikke uddør, så vi alle kan blive ved med at opleve dem ude i verdenshavene.

Hop ind og se Peters historier på Instagram eller Facebook og bliv klogere på de små fisk, som du kan se i akvarierne 😃

Se Peters video her.

Ulke i det kolde rørebassin
Du kan nu komme helt tæt på en ulk, når du besøger det kolde rørebassin. Ulken er udbredt i alle de danske farvande. Den er dovent anlagt og befinder sig derfor primært på havbunden, hvor den gemmer sig mellem tang og mudder. Her ligger den stille og venter på sit næste byttedyr. Ulken er ikke særlig kræsen og spiser næsten alt. Små krebsdyr, småfisk og fiskeyngel er dog ulkens hofretter.

Jazz i Café Plankton d. 6. februar kl. 19:00

Mandag d. 6. februar klokken 19:00, kan du igen opleve jazz i Café Plankton. Denne gang får vi besøg af den internationalt anerkendte multiinstrumentalist, improvisator og komponist Ned Ferm. Ned Ferm akkompagneres af bassist, Jens Skou Olsen, og trommeslager, Anders Provis.

 

Havfrueshow lørdag d. 4. februar kl. 14:00

Sæt kryds i kalenderen – Lørdag den 4. februar kl. 14.00 får vi igen besøg af havfruen, der svømmer graciøst rundt i den store flotte Oceantank, mens vores dygtige fortæller sørger for at fortælle underholdende historier fra havfruens mytiske univers 🧜‍♀️

Husk at bestille billet på forhånd og find en plads foran Oceantanken – så du er sikret plads.
Køb din billet her.