Christian Fuhlendorff donerer tre comedy-shows til Den Blå Planet

Christian Fuhlendorff donerer tre comedy-shows til Den Blå Planet

De færreste ved, at standupkomikeren og podcasteren Christian Fuhlendorff er en entusiastisk akvarist. Derfor er vi selvfølgelig også superstolte over, at han er ambassadør for Den Blå Planet, Danmarks Akvarium.

Efter to år med coronakrise, masser af restriktioner, nedlukninger og manglende entréindtægter, kæmper vi her på Den Blå Planet, Danmarks Akvarium stadig med senfølgerne. Den Blå Planet er stadig hårdt presset økonomisk på grund af de manglende internationale turister. Men man siger, at der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget, og det er fuldstændig rigtigt.

Heldigvis har vores ambassadør stand-up komikeren Christian Fuhlendorff et kæmpe hjerte. Så han har simpelthen valgt at donere tre gratis comedyshows hen over sommeren, hvor han og vennerne optræder til fordel for Den Blå Planet, Danmarks Akvarium. Alle entreindtægter går ubeskåret til dyrene og deres pasning og pleje.

Showet hedder ”Christian Fuhlendorff med venner på dybt vand” og er et halvanden times støtteshow med Fuhlendorff og nogle af hans kendte comedy-venner. Det er en overraskelse, hvilke venner han tager med og første show er allerede på lørdag d. 25. juni kl. 19.30.De tre shows foregår i helt unikke omgivelser foran Oceantanken kl. 19.30-21.00. En ny måde at tilbringe en dejlig sommeraften på i København. Comedy-showet er en del af den normale éntre-billet, så kom i god tid, hvis du gerne vil have en af de kun 150 pladser foran Oceantanken. Se, hvordan Christian Fuhlendorff reklamerer for de tre comedy-shows på Den Blå Planets facebook-side.Praktisk info:

  • De tre shows finder sted lørdag den 25. juni, lørdag den 9. juli og lørdag den 16. juli 2022.
  • Støtteshowet er inkluderet i entréen til Den Blå Planet. Prisen på en voksenbillet er 195 kr., hvis du køber dem i vores webshop.
  • Showet starter kl. 19:30 og slutter kl. 21. Kom i god tid, da der kun er ca 150 pladser – bemærk, at det er free seating efter først-til-mølle-princippet.
  • Det koster ikke noget udover entréen til Den Blå Planet. Prisen på en voksenbillet er 195 kr., hvis du køber den via www.denblaaplanet.dk.