Stand-up comedy

Støtteshow: Christian Fuhlendorff med venner på dybt vand

Køb billetter her:
Gå til webshop

”Christian Fuhlendorff med venner på dybt vand” er et halvanden times stand-up støtteshow med Christian Fuhlendorff og venner i helt unikke omgivelser foran Oceantanken på Den Blå Planet, Danmarks Akvarium. Fuhlendorff, som er ambassadør på Den Blå Planet, har valgt at donere tre, gratis comedyshows hen over sommeren til fordel for Den Blå Planet, som (stadig) er hårdt pressede økonomisk, grundet de manglende internationale turister. De tre shows finder sted lørdag den 25. juni, lørdag den 9. juli og lørdag den 16. juli 2022

Showet starter kl. 19:30 og varer i halvanden time. Kom i god tid, da der kun er ca 150 pladser (først til mølle).

Praktisk info
Det koster ikke noget udover entréen til Den Blå Planet. Prisen på en voksenbillet er 195 kr., hvis du køber den via www.denblaaplanet.dk. Showet starter kl. 19:30 og slutter kl. 21. Kom i god tid, da der kun er ca 150 pladser – bemærk, at det er free seating efter først-til-mølle-princippet.

 

Efter to år med coronakrise, masser af restriktioner, nedlukninger og manglende entréindtægter, kæmper vi her på Den Blå Planet, Danmarks Akvarium stadig med senfølgerne, men man siger, at der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget, og det er fuldstændig rigtigt.

Heldigvis har vores ambassadør stand-up komikeren Christian Fuhlendorff et kæmpe hjerte. Så han har simpelthen valgt at donere tre comedyshows hen over sommeren, hvor han og vennerne optræder gratis til fordel for Den Blå Planet, Danmarks Akvarium. Alle entreindtægter går ubeskåret til dyrene og deres pasning og pleje.

 

 

Oplysninger