Gæst nr. 4.000.000 på Den Blå Planet

Gæst nr. 4.000.000 på Den Blå Planet

Den Blå Planet har rundet et skarpt hjørne. Gæst nr. 4 mio. gik forleden gennem vores tæller, og det skulle naturligvis fejres.

4.000.000 – så mange gæster har gået gennem tællerne på Den Blå Planet, siden Hendes Majestæt Dronning Margrethe II og Prins Henrik besøgte os som de første i 2013.

Onsdag den 12. september bliver en dag, som Anja og Bjarne og deres to søde børn ikke glemmer foreløbig. Anja og børnene havde hentet Bjarne i lufthavnen og tænkt, at de på hjemvejen kunne slå et smut forbi Den Blå Planet, som de har besøgt ved flere lejligheder. Besøget blev dog en anden oplevelse, end de havde forberedt sig på.

På vej i børneteater

Da familien ankom anede de intet om, at de snart vil få en stor overraskelse.

Faktisk havde de travlt, fordi de gerne ville nå børneteateret med hammerhajen Hik, som deres store dreng er fan af.

Gæst nr 4.000.000, 4.000.001, 4.000.002 og 4.000.003

Pludselig blev de stoppet af Den Blå Planets direktør Bjarne Klausen, som spurgte, om han måtte “forstyrre” dem. Anja sagde, at de godt nok var på vej til børneteateret, men hvad drejede det sig om? Bjarne tilføjede med et smil på læben, at det var fordi de var gæst nr. 4.000.000, som var gået gennem tællerne siden Den Blå Planet åbnede i 2013.

“What!”, sagde Anja.

Anja og Bjarne fik en stor buket blomster, en rundvisnig bag Oceanet samt en lækker middag i vores Café.

Det er godt, at man kan holde mor og far i hænderne, når man for første gang i sit liv står på kanten til et gigantakvarie med hammerhajer og rokker.

Meget belejligt svømmede den sortplettet pigrokke forbi, da direktør Bjarne Klausen fortalte om livet i Oceanet.