Ny og forbedret app

Ny og forbedret app

Den Blå Planet har fået ny app, som er den ultimative guide til jer både før og under jeres besøg.

Ny og forbedret app
Den Blå Planet har fået ny app, som er den ultimative guide til jer både før og under jeres besøg. Find din i App Store eller Google Play – søg på Den Blå Planet. Hvis du allerede har vores app, opdaterer den automatisk.

Appen indeholder fire punkter:

  1. Akvarier: I et nyt og forbedret design, som er opdelt efter de tre afdelinger i selve akvariet: den blå zone 1 (Nordlige søer og have), den grønne zone 2 (Tropiske søer og floder) og den orange zone 3 (Oceanet).

  2. Program: Når du er herude, eller hvis du planlægger at besøge os en bestemt dag, kan du i programmet, vælge en dato og se hvilke aktiviteter du kan opleve. Som noget helt nyt, kan du ud fra aktiviteten klikke på den lille klokke og få en notifikation, så du f.eks. ikke går glip af havfrue-showet.

  3. Kort: Der er kommet et oversigtskort med alle akvarier, hvor du kan trykke på nummeret på et akvarium og så få vist, hvilke dyr, der bor netop der, samtidig med at du får vist gode facts og en audioguide. Du kan også bruge kortets søgefunktion, hvis du er på udkig efter et bestemt akvarie, legepladsen eller på jagt efter noget at spise.

  4. Årskort: Vil du gerne købe eller fornye dit årskort kan du nu gøre det smart og hurtigt i appen. Har du allerede et årskort kan du scanne stregkoden på dit fysiske kort, så du nu også har det digitalt. Så kan du nemlig bare bruge årskortet i appen til at scanne dig direkte ind ved ’møllerne’ i indgangen næste gang, du besøger os.


Rigtig god fornøjelse med den nye app. Vi håber snart at se dig herude.