Glæd dig til at besøge Nordeuropas største akvarium

Kom og få en sjov dag på Den Blå Planet. Bliv betaget af de forunderlige dyr, tab pusten til arkitektur i verdensklasse og bliv klogere på livet under vand. Vores søde personale står altid klar til at hjælpe dig.


Oplevelser i dybden

Den Blå Planet er Nordeuropas største akvarium og en seværdighed i international klasse i København. Oplev en verdensomsejling under havet for børn og voksne og kom helt tæt på tusindvis af fisk og havdyr fordelt på 48 akvarier med over syv millioner liter vand. Vi har shows og fabelagtige fortællinger hele dagen, og vores personale står klar til at yde en høj service for dig.

Planlæg dit besøg
Find vej
Se Den Blå Planets Big 5

Køb billetter


Prisvindende arkitektur

Den Blå Planets smukke og særprægede arkitektur har givet genlyd over hele verden.
Bygningen er et nyt arkitektonisk vartegn, der har vundet store internationale priser, fx RIBA EU Award og prisen som bedste bygning’ i den prestigefyldte arkitektkonkurrence World Architecture Festival.

Arkitekturen er inspireret af en hvirvelstrøm og består af fem ‘arme’, der kommer hele kloden rundt – fra de kolde nordiske have til oceanernes smukke koralrev. Der bliver gjort en stor indsats for at holde akvariet flot og rent, så det fremstår bedst muligt.

Formidling i verdensklasse

Hvordan hører og ser fisk under vand? Og kan du tale som en fisk?
Vores prisvindende digitale udstilling giver dig en ekstraordinær oplevelse ved at sætte fokus på det fascinerende og mystiske liv under overfladen gennem læring, leg og fordybelse.

Den Blå Planets app kan bruges som audio guide, hvor du kan høre fantastiske fortællinger fra dybet og læse om de fisk, du finder særligt fascinerende. App’en kan også bruges som fiskeleksikon før, under og efter besøget.


Nordisk mad og hygge

Med en unik udsigt til havet er vores café et udflugtsmål i sig selv.

Menukortet er for alle aldre med moderne fortolkninger af årstidens friske råvarer og altid med frisk og bæredygtig fisk fra havene omkring os. Prøv også vores skønne bagværk, hvor du kan sætte tænderne i sprøde og luftige croissanter og velbrygget caffe latte.


Få en sjov dag med børnene – i solskin og regn

Børn er mestre i at sanse og opleve. Dagligt ses børn som bogstavelig talt står med næsen ind i akvarieruderne og er opslugt af et nyt univers.

Når det regner, så nyd at du på Den Blå Planet kan være tør og have en sjov dag omringet af 7 millioner liter vand. Når solen skinner viser akvariet sig fra sin bedste side. Nyd havudsigten og se Øresundsbroen til Sverige. I sommerhalvåret kan du pjaske og hoppe på vandlegepladsen, gå på eventyr i Det Vilde Vandhul og fiske fra flydebroen.

Køb billetter