Få Den Blå Planet i bogreolen

Få Den Blå Planet i bogreolen

Billede1

Den Blå Planet ligner en sølvfarvet hval, der bryder havoverfladen eller måske en gigantisk aluminiumsøstjerne? Buddene er mange, men sikkert er det, at Den Blå Planets særegne arkitektur har vakt interesse og begejstring verden over – og nu kan du få den forunderlige historie om Danmarks nye arkitektoniske vartegn fra tilblivelse til topattraktion i bogform.

Bogen ’Den Blå Planet’, der netop er udkommet, fortæller historien om det nye Danmarks Akvarium i ord og især i billeder. Du kan blandt andet læse om, hvordan ideen om bygningens hvirvelstrøms-inspirerede form opstod, og om de forunderlige oplevelser, der venter indenfor blandt 10.000 fisk fra hele kloden.

Historien bliver fortalt på både dansk og engelsk af filosof og arkitekturkritiker, Christian Bundegaard, mens arkitekturfotograf Adam Mørks smukke billeder kommer godt rundt om arkitekturen – både inde og ude.

Køb bogen i butikken på Den Blå Planet allerede i dag. Den koster 150 kr og sikrer dig 120 siders oplevelse af et af dansk arkitekturs nye hovedværker.

 

Foto af Adam Mørk