Sjovt program i uge 44

Sjovt program i uge 44

Slå dig løs som havdetektiv og opklar, hvem der har ædt hvem, når Den Blå Planet sætter fokus på fødekædens mysterier.

Hvem har slugt rejen, og hvem har ædt hajen? Få en sjov dag og slå dig løs som havdetektiv, når der skal løses mysterier om, hvem der har ædt hvem.

I uge 44 skruer vi en tand op for underholdningen og bliver klogere på fødekædens mysterier. Der sker altid gådefulde ting under overfladen. Heldigvis kan du som gæst være mesterdetektiv og løse gåderne foran den gigantiske oceantank. Her guider fortællerne dig gennem havets mystiske fødekæde, hvor alle æder, og nogle bliver ædt. Måske finder du endda ud af, hvem der har ædt hajen.

Glæd dig til et sjovt og lærerigt program på Den Blå Planet.

+-
+-
+-

 

Tag på detektiv-skattejagt

Når vi skal opklare, hvem der har spist hvem, duer traditionelle fremgangsmåder ikke. For i havet er der ingen fodspor, fibre fra hår eller fingreaftryk. Her skal andre metoder i brug. Derfor har vi udviklet et sjovt aktivitetshæfte, så du kan tage på din egen detektiv-skattejagt og udspionere dyrene og afsløre, hvem der har ædt hvem.

Mød en harpunjæger

Bliv klog på undervandsjagt i Danmark, når en drivvåd harpunjæger stiger op af Øresunds kolde saltvand og fortæller om sit bytte.

Mød undervandsjægeren ved flydebroen udenfor kl. 13.30.

Sjovt Crime Lab-værksted

Får du brug for en puster så list hen i vores crime lab, hvor du kan farvelægge detektivtegninger eller tegne dine egne havdyr på sjove opgaveark.


Nordisk mad og hygge

Med en unik udsigt til havet er vores restaurant Spisestedet ØST et udflugtsmål i sig selv.

Menukortet er for alle aldre med moderne fortolkninger af årstidens friske råvarer og altid med frisk og bæredygtig fisk fra havene omkring os. Prøv også vores skønne bagværk, hvor du kan sætte tænderne i sprøde og luftige croissanter og velbrygget caffe latte.


Nærkontakt med hajer og havoddere

Nærkontakt med dyrene er din mulighed for at møde dyrene bag akvarieruden og inde i deres anlæg, hvor du kan fodre og aktivere dem – og fordybe dig i deres verden som aldrig før.

Både en dyrepasser og en fortæller vil ledsage dig, først til briefing om dyrenes historie, levevis og kropsfunktioner, og siden ved bassinkanten, en håndsbredde fra dyrene selv.

Læs mere & book

Et program der skaber glæde

10.30 Havoddertræning (Udenfor)
11.00 Børneteater (Fuglefjeldet)
11.30 Hjælp havdetektiven! (Oceanet)
12.00 Det kribler og krabler (Regnskoven)
12.30 Oceanfodring (Oceanet)
13.30 Mød harpunjægeren! (Fuglefjeldet)
14.00 Havoddertræning (Udenfor)
14:30 Blækspruttedissektion (Fuglefjeldet)
15.00 Hjælp havdetektiven! (Oceanet)
15.30 Oceanfodring (Oceanet)
16.30 Havoddertræning (Udenfor)

Hele dagen: Detektiv-skattejagt
Hele dagen: Sjovt Crime Lab-værksted

Links

Planlæg dit besøg

Læs om vores dyr

Find vej

Se Den Blå Planets Big 5

+-
+-
+-

Oplysninger