Efterårsferie 2022

Efterårsferie 2022

Blækspruttedissektion, børneteater, rørebassiner og fodringer. Aftenåbent, rundture bag facaden og i særudstillingen. Og meget meget mere!

Tag med på en undersøisk rejse i efterårsferien på Den Blå Planet, hvor du kan komme helt tæt på fortidens giganter og høre forunderlige fortællere i hele huset, når vores dygtige fortællinger inviterer til speaks og fodringer ved blandt andet de sjove havoddere, koralrevet og Oceantankens fire millioner liter vand.

Husk: Køb billet online for at være sikret adgang til akvariet

Åbningstider i efterårsferien (15. oktober – 23. oktober)
Alle dage: kl. 10.00 – 21.00

 

Blækspruttedissektion

Hvad har 10 arme, en hulahopformet hjerne og 3 hjerter? Kom og bliv klogere på verdens mærkeligste dyr, når vi åbner en blæksprutte. Vi vil også fortælle utrolige historier om kæmpeblæksprutter og camouflageeksperter.

Det foregår hver dag i hele efterårsferien klokken 14, foran akvarie 12.

Køb dine billetter her: Gå til webshop

Børneteater, tegneværksted og fodringer

I ferien er der mulighed for at være kreativ i vores tegneværksted. Vi har også dagligt et børneteater-show for de mindre børn. Desuden vil der løbende være fodringer hos bl.a. piratfiskene, af hammerhajer, rokker m.fl. i oceantanken og hos vores havoddere – Agnes, Mojoe, Riggs og Dixon.

Du kan også blive malet som fx et eksotisk havdyr af vores dygtige ansigtsmalere. Dette er mod ekstra betaling.

Køb dine billetter her: Gå til webshop

Rundvisninger bag facaden

Du kan få en helt særlig oplevelse, når en af vores fortællere inviterer med på en eksklusiv rundvisning til de ellers lukkede og hemmelige dele af akvariet. På turen vil du høre sjove historier om husets skjulte akvarier og enorme teknikrum.

Hver dag 17:30 og 18:30 – først til mølle. Vi mødes ved det store runde oversigtskort i midten af akvariet (lige ved indgangen).

Køb dine billetter her: Gå til webshop

Særudstilling: Havet for længe siden

Længe før, der var mennesker på Jorden, myldrede havene med liv. Fra gigantiske havøgler til bizarre skabninger, der ikke minder om noget, vi kender i dag. I særudstillingen ”Havet for længe siden” kan du komme helt tæt på fortidens giganter i form af 10 modeller af de mest spektakulære havdyr, der nogensinde har levet – i fuld størrelse.

Køb dine billetter her: Gå til webshop

Kriblekrable og hemmeligheder på junglestien

I uge 42 sætter vi fokus på vores fantastiske regnskov, når vi hver dag i efterårsferien viser vores mangebenede dyr frem i vores kriblekrable-vogn. Kom tæt på kæmpetusindben, fugleedderkopper og kravlende og hoppende insekter. Mærk hvor skarpe piratfisketænder er og smag ristede insekter hvis du tør.
Om aftenen tænder vi for lommelygten, når vores fortællere inviterer til gåtur på junglestien. Hjælp med at finde vores dovendyr og mange firben og fugle og hør spændende historier om de mange spændende og skjulte dyr skoven er fuld af.

Køb dine billetter her: Gå til webshop

Oplysninger