Efterårsferie 2020

Efterårsferie 2020

Oplev en verdensomsejling under overfladen i efterårsferien.

Grundet Covid-19 er der begrænset adgang til Den Blå Planet. Alle billetter skal derfor købes online til et specifikt tidspunkt. Der er ikke noget salg på Den Blå Planet.

Særlig information til årskortholdere
Særlig information om Copenhagen Card, Panda Club, ledsagerkort, institutioner og gavekort

 

Køb billetter

Kom og få en sjov dag både ude og inde på Den Blå Planet. I efterårsferien 10.-18. oktober kan du røre hajer og rokker i det tropiske rørebassin og nyde synet af den store havskildpadde og de majestætiske hammerhajer i den 4,1 millioner liter store Oceantank, gå på opdagelse i regnskovens nye junglesti og gå på skattejagt i koralrevet.

Vi har åbent alle dage – helt til klokken 21.


Oplevelser i dybden helt til kl. 21

Den Blå Planet er en seværdighed i international klasse, og i efterårsferien har vi åbent helt til kl. 21. Oplev en verdensomsejling under overfladen og kom helt tæt på tusindvis af fisk og havdyr fordelt på over syv millioner liter vand. På grund af Covid-19 har vi været nødt til at slukke for vores touchskærme, men alle informationer er i vores app, der er gratis og også har en audioguide (husk høretelefoner). Vores personale står klar til at yde en høj service for dig.

Åbningstider i efterårsferien (10. oktober – 18. oktober)
Alle dage: kl. 10.00 – 21.00

Planlæg dit besøg
Find vej

Tør du røre hajer og rokker?

I det tropiske rørebassin kan du komme helt tæt på hajer og rokker – og stikke hænderne ned til dem, hvis du tør. Der er stor forskel på, hvordan huden mærkes på en haj og en rokke – kom selv og mærk hvordan.

Ny junglesti på Den Blå Planet

Den helt nye junglesti lader dig komme helt tæt på farverige frøer og smukke sommerfugle i Regnskoven.

Junglestien er en gangsti, der snor sig blandt Regnskovens grønne blade og farverige frøer. Stien er afgrænset med et lille hegn, der ikke stjæler de gode waow-oplevelser. Du kan med andre ord stå ansigt til ansigt med et af Regnskovens mange dyr – blandt andet tusindben. Har de mon virkelig 1.000 ben? Du kan komme så tæt på, at du kan tælle efter.

Læs mere junglestien


Sidste chance: Oplev særudstilling om koralrevet

Efterårsferien er sidste chance for at opleve særudstillingen om koralrevet, inden der kommer ny særudstilling på Den Blå Planet til december. Koralrevsudstillingen viser koralrevenes forunderlige skønhed, sårbarhed og betydning for havet.

Gemt lige under havets overflade myldrer koralrevet med liv. Selv om koralrevene dækker mindre end 1% af havets overflade, er de levested for 25% af alt liv i havet.

Læs mere om koralrevsudstillingen


Gå på skattejagt i koralrevet

I efterårsferien kan børn og barnlige sjæle gå på skattejagt i koralrevet. Få udleveret en skattejagt ved koralrevet eller i indgangen, og se om du kan finde klovnfisken, pindsvinefisken, picassofisken, og pudsefisken blandt de farverige koraller. Når skattejagten er udfyldt, kan man få et stempel og en slikkepind.

 

Oplysninger