Efterårsferie 2021

Efterårsferie 2021

Oplev en verdensomsejling under overfladen i efterårsferien.

Tag med på en undersøisk rejse i efterårsferien på Den Blå Planet, hvor du kan møde havfruen, komme helt tæt på fortidens giganter og høre forunderlige fortællinger i hele huset, når vores dygtige fortællinger inviterer til speaks og fodringer ved blandt andet de nuttede havoddere, koralrevet og Oceantankens fire millioner liter vand.

Vi har åbent alle dage – helt til klokken 21.

Husk: Køb billet online for at være sikret adgang til akvariet

Åbningstider i efterårsferien (16. oktober – 24. oktober)
Alle dage: kl. 10.00 – 21.00


Mød havfruen hver dag i efterårsferien

Havfruen er tilbage, og du kan møde hende hver dag i hele efterårsferien.

Havfruen optræder i Oceantanken blandt majestætiske hammerhajer og elegante rokker hver dag kl. 12:30 fra lørdag den 16. oktober – søndag den 24. oktober. Vær med foran ruden ved Oceanet, hvor du knap vil tro dine egne øjne.

Husk: Køb billet online for at være sikret adgang til akvariet

Forunderlige fortællinger i hele huset

Vores dygtige fortællere har glædet sig, for nu kan vi endelig igen invitere til fodringer og speaks i hele huset. Hør blandt andet forunderlige fortællinger fra havets storby koralrevet, sæt dig foran Oceantankens fire millioner liter vand og hør historier om hammerhajer, muræner og rokker og se de nuttede havoddere blive fodret.

Særudstilling: Havet for længe siden

Længe før, der var mennesker på Jorden, myldrede havene med liv. Fra gigantiske havøgler til bizarre skabninger, der ikke minder om noget, vi kender i dag. I særudstillingen ”Havet for længe siden” kan du komme helt tæt på fortidens giganter i form af 10 modeller af de mest spektakulære havdyr, der nogensinde har levet – i fuld størrelse.

Kl. 18:30 inviterer vi på en rundvisning i særudstillingen med en af vores dygtige fortællere. Rundvisningen er gratis, når indgangen er betalt, og man møder bare op i afdeling 3 under modellen af monsterhajen megalodonen for at deltage.

Læs mere om Havet for længe siden


Tør du røre hajer og rokker?

I det tropiske rørebassin kan du komme helt tæt på hajer og rokker – og stikke hænderne ned til dem, hvis du tør. Der er stor forskel på, hvordan huden mærkes på en haj og en rokke – kom selv og mærk hvordan.

Læs mere om det tropiske rørebassin


Gå på skattejagt blandt hajer og rokker

I efterårsferien kan børn og barnlige sjæle gå på skattejagt i koralrevet og i særudstillingen ”Havet for længe siden”. Få udleveret en skattejagt ved koralrevet, og bliv klogere på fortidens giganter eller se om du kan finde klovnfisken, pindsvinefisken, picassofisken, og pudsefisken blandt de farverige koraller. Når skattejagten er udfyldt, kan man få en slikkepind.

 

Oplysninger