Det kvarte Tårnby har købt årskort

Pressemeddelelse Kastrup, den 10. juli 2013

Bor man i Tårnby Kommune kan man købe årskort til Den Blå Planet til halv pris. Det tilbud har hver fjerde allerede sagt ja tak til.

Den Blå Planet er kommet flyvende fra start. Mere end en halv million gæster har besøgt den nye topattraktion. Men ingen har taget bedre imod det nye Danmarks Akvarium end indbyggerne i Tårnby Kommune. Det kan ses på salget af Den Blå Planets årskort.

Tårnby Kommune og Den Blå Planet står bag et tilbud, hvor kommunens borgere kan købe årskort til halv pris. Det tilbud har hver fjerde af kommunens omkring 41.500 indbyggere taget imod. Årskort giver adgang til Den Blå Planet alle dage i et helt år, foruden en række fordele og rabatter.

”Som kommune er vi stolte af huse et akvarium i verdensklasse. Jeg forstår udmærket, hvorfor borgerne i kommunen har taget så godt imod tilbuddet om årskort til Den Blå Planet. Det er en unik attraktion, der byder på uendeligt mange oplevelser – og der er god grund til at aflægge stedet mange besøg i løbet af et år,” siger Henrik Zimino, borgmester i Tårnby

Den Blå Planet har siden åbningen solgt knapt 30.000 stk. årskort. Det er tre gange så mange som oprindeligt budgetteret. I alt godt 10.000 stk. årskort, dvs. hvert tredje, er købt af Tårnby-borgere.

”Vi er glade for den overstrømmende modtagelse og for den store opbakning fra borgerne i Tårnby Kommune og på Amager i det hele taget,” siger Mette Broksø Thygesen, kommerciel direktør, Den Blå Planet.

IMG_7750

Foto: Jens Wullf

Stort sommerprogram

Lige nu er der lagt op til gode sommeroplevelser på Den Blå Planet:

”Den Blå Planet er altid en god destination på en regnvejrsdag, men vi er også rigtig gode i solskin. På vores udendørsareal lige ned til Øresund er der masser af frisk luft og sjove aktiviteter for hele familien, og der er længe åbent mandag og fredag hele juli,” siger Mette Broksø Thygesen.

Årskort kan købes ved henvendelse i Billetsalget på Den Blå Planet. Ved køb skal der fremvises Sundhedskort og billedlegitimation.