Arrangementer

Sponsorer på Øresundssafari (forpremiere)

26. juni 2015

Øresundssafari

Den 26. juni 2015 tog Den Blå Planet sit største ”akvarium” i brug, nemlig Øresund og inviterede sponsorer på forpremiere på den dejlige Øresundssafari. Vi sejlede ud for bl.a. at opleve de nysgerrige sæler ved Saltholms kyst i den gamle og flotte kutter Sværd.

Bobler og solskin på Øresund
Sejlturen startede ved Den Blå Planets egen bådebro og bød på spændende historier om dyrelivet i Øresund samt historier om giftedderkopper på Peberholm og sørøver på Dragør. På turen blev der budt på bobler og snacks fra Meyer. Vejret viste sig fra sin bedste side så turen var dejlig for alle deltagere.

Sponsor nytårskur 15. januar 2015

15. januar 2015

SebastianKlein1

Den 15. januar 2015 afholdte Den Blå Planet årets nytårskur. Sponsorer med familier blev inviteret til en morgenseance hvor chefdyrepasser Lars Olsen sammen med Sebastian Klein bød velkommen.

Underholdning med Sebastian Klein og chefdyrepasseren
Derefter blev et 2 timers program med specielt fokus på børn sat i gang. Nogen af de spændende ting børne med forældre kunne deltage i var bl.a. tilberedning af foder til de mange fisk og dyr, fordring af dyrene samt fik børnene mulighed for at stille spørgsmål til chefdyrepasser Lars Olsen og Sebastian Klein.

Nytårsbrunch og forpremiere på Sebastian på dybt vand
Arrangementet blev afsluttet med lækker nytårsbrunch fra Meyers samt en forpremiere på ”Mission Havodder/Alaska”, de 2 næste afsnit i DR Ultras populære programserie ” Sebastian På Dybt Vand”.

VIP-sponsorarrangement på Den Blå Planet

27. februar 2014

Torsdag den 27. februar afholdt Den Blå Planet årets andet sponsorarrangement.

Eksklusiv guidet tur i Nordeuropas mest spektakulære akvarium

Vi gentog sidste års succes med en rundvisning blandt piratfisk med barberskarpe tænder, der lever mellem trærødder og vandhyacinter. Rundvisningen blev krydret med vinsmagning med gode vine fra alle verdenshjørner.

Middag fra Meyers ved Oceantanken

Sanserne blev forkælet, da aftenen blev afsluttet med en delikat middag fra Meyers Køkken ved den spektakulære Oceantank. Her oplevede vi samtidigt fodring af stålgrå hammerhajer og elegante rokker, som svømmer med hundredevis af andre tropiske fisk.

Tak til alle sponsorerne for et vellykket arrangement.

Fotos fra arrangementet

Fotograf: Simon Knudsen

bp7

bp16

bp11

bp9

Sponsorarrangement

24. januar 2014

Fredag den 24. januar afholdt Den Blå Planet sponsorarrangement for Den Blå Planets sponsorer.

Status for et hæsblæsende år

Da det var det første sponsorarrangement var det nærliggende at se tilbage på et hæsblæsende 2013. Her gjorde adm. direktør Dorte Gleie status for året og hvilke udfordringen der var i forbindelse med debutåret.

Udvidelse af Den Blå Planet 

Derefter fortalte Den Blå Planets projektdirektør Jesper Horsted om hvilke projekter som er i gang, og hvor langt Den Blå Planet er i processen for den kommende udvidelse.

Efter fremlæggelsen var der mulighed for at netværke og nyde akvariet.

Tak til alle sponsorerne for et vellykket arrangement.

Fotos fra arrangementet

IMG_60991IMG_6111IMG_6102IMG_6067IMG_6095

Sponsorarrangement sammen med børnene

8. december 2013

IMG_9265

Søndag den 8. december inviterede Den Blå Planet alle sine sponsorer til julehygge på Den Blå Planet. Ved arrangementet var der særligt fokus på at skabe en skøn dag for familier og børn.

IMG_9390

Brunch fra Meyers Køkken

Vi begyndte tidligt søndag morgen i spisestedet ØST, hvor Meyers Køkken serverede en lækker brunch. Humøret var højt hos de voksne og børnene kunne næsten ikke vente med at blive færdig med at spise, fordi de skulle møde den seje Hammerhaj HIK, der altid fortæller sjove historier og giver krammer og ‘hammer-hi-fives’.
Ved ankomst fik alle børnene en lækker T-shirt med Den Blå Planets logo og udtryk, hvilket de bar med glæde under hele arrangementet.

Underholdning for børnene

Efter brunchen kom Hammerhajen HIK og hentede de glade børn over til området Færøerne, hvor der var underholdning. I bagrunden var der søpapegøjer og andre fisk fra Nordatlanten.
Derefter samlede alle sig foran den spektakulære oceantank til at overvære en fodring, hvor stålgrå hammerhajer og elegante rokker svømmer med tusindvis af andre tropiske fisk i 4,1 mio. liter azurblåt vand. Efter fodringen var det muligt for sponsorerne at gå rundt i akvariet på egen hånd.

Tak til alle sponsorerne og deres børn for et vellykket arrangement.