Aktiverings- og eksponeringsmuligheder

Aktiverings- og eksponeringsmuligheder

Vi sammensætter en aftale, så I får mest mulig værdi i partnerskabet med Den Blå Planet.

Vi sammensætter en aftale, så I får mest mulig værdi i partnerskabet med Den Blå Planet – både når det gælder aktivering og eksponering. Fra billetpakker, logoer og netværksdage til konkrete redskaber til den grønne omstilling. Den fælles fortælling er central. Vi giver blandt andet mulighed for en grøn profilvideo udover synlighed i udstillingen, på hjemmeside og jeres egne kanaler.

Eksponering med Den Blå Planet

Den Blå Planet har, som en af Danmarks topattraktioner, årligt mere end 500.000 gæster, og med velbesøgte sociale medier og bevågenhed i pressen når vores historier ud.

Vi tilbyder synlighed i udstillingen og på vores digitale platforme bl.a. i form af sponsortavle, links og grønne videoer. Hertil kommer de stærke fortællinger som samarbejde og involvering kaster af sig. Profil partnere får mulighed for eksklusiv eksponering omkring forskning, anlæg og udvalgte mærkesager.

Desuden får alle støtter, sponsorer og partnere mulighed for at synliggøre samarbejdet med Den Blå Planet på egne platforme, e-mail signaturer mm.

Plej dine medarbejdere eller kunder

Middag ved koralrevetDe fleste niveauer indeholder en eller flere muligheder for aktiv pleje af jeres medarbejdere eller kunder.
Vi tilbyder billetter, årskort, forunderlige rundvisninger, mødelokale med udsigt til havoddere eller måske muligheden for en fantastisk middag foran koraIrevet.

Læs mere: Bliv partner med Den Blå Planet

Skal vi arrangere en familiedag for personalet eller nytårskuren for gode kunder? Med en fleksibel tilgang giver vi mulighed for at sammensætte en individuel aktiveringspakke, der passer til jeres økonomi og behov.

Et vedkommende fællesskab

Uanset om I er støtte, ambassadør, partner eller top­ partner med Den Blå Planet bliver I del af et engagerende fællesskab og netværk af lokale erhvervsdrivende, landsdækkende virksomheder og vores øvrige samarbejdspartnere.

En række aktiviteter styrker kontaktmuligheden mellem vores sponsorer og partnere. Vi inviterer til mindst en årlig planet-dag med fokus på bæredygtighed, netværk og inspiration. Hertil kommer VIP invitationer til åbninger af særudstillinger, nye anlæg og andre relevante events. Desuden håber vi, at I vil benytte huset så ofte som muligt.

Fundament af bæredygtighed

Ingen af os er nødvendigvis verdensmestre i bæredygtighed, men med vores sponsorkoncept ønsker vi, at “en planet i bedre balance” er fundamentet for vores relationer og sponsoraktivering.

I niveauerne finder I – eller kan mixe og tilkøbe – en lang række muligheder for inspiration og værktøjer til handling.

Vi udvikler løbende tiltag og produkter sammen med dygtige, eksterne konsulenter.

Entrébilletter
Årskort
Planetdag
Rundvisninger
Foredrag
Workshop
Kursus i bæredygtighed
Hospitality – møder og middage
Involvering i mærkesag eller dyreanlæg
Kan man også…?

Kontakt

Skriv til sponsor@denblaaplanet.dk og hør mere.