Vinterferien 2016

Vinterferien 2016

I vinterferien på Den Blå Planet kan du hver dag dykke ned i havets hemmelige lydunivers og blive klogere på havets skjulte toner.

Køb billetter

 


Giv den gas til børnejazz

Sammen med en veloplagt Benita Haastrup kan du improviser en storslået jazzkoncert, der næsten får fiskene til at klappe med finnerne. Medbring gerne egne instrumenter.
Hver dag kl. 12:00 og kl. 14:00 ved Oceanet.
NB. Ingen koncert den 13/2. Den 19/2 spilles kl.13:00 og 15.00


Byg dit eget havinstrument

Zumzumzum – vinterferien på Den Blå Planet handler om musik og havets lydunivers. I instrumentværkstedet på 1. sal kan du slippe dine kreative kræfter løs og få et fysisk og musisk minde med hjem. Instrumenterne er oplagte at medbringe til jazzkoncerterne.
Hvornår: Kl 11:00-16:30 i auditoriet.


Fortællerbattle

Den Blå Planets dygtige fortællere vil hver dag konkurrere om at fortælle de mest spændende historier om havets lydunivers. Publikum bestemmer, hvem der løber med titlen som bedste fortæller – og ikke mindst æren.

Hver dag kl 14:30 ved Oceanet.


Ansigtsmaling

Pryd dig med en havodder, hammerhaj eller et helt tredje sejt havdyr i ansigtet.
Pris DKK 50 (DKK 40 med årskort)

Hver dag kl. 10-16:30 ved Koralrevet


Nærkontakt med hajer eller havoddere

Nu har du muligheden for at komme i nærkontakt med dyrene. Både en dyrepasser og en fortæller vil ledsage dig til dyrene og fortælle om dyrenes historie og levevis.
Nærkontakt med havoddere: kl. 11:30
Nærkontakt med hajer: kl. 14:00
Læs mere og se pris

Stort vinterferieprogram

Endelig er der det store faste program, der som altid er fuld af swing. Mød den seje maskot hammerhajen Hik og giv den en hammerkrammer. Se, hvad der gemmer sig inde i en vaskeægte blæksprutte og følg med, når glubske hammerhajer og smukke rokker fodres i Oceanet – vores 4 millioner liter store akvarium.

Besøg Den Blå Planet i vinterferien.

Køb billetter

Oplysninger