Sjov i vinterferien 2017

Sjov i vinterferien 2017

Kom og hør om havfruer, søslanger og andre fabelagtige havdyr.

Havfruer, søslanger og monster-blæksprutter med lange spidse tænder. Havet er fyldt med eventyrlige fabeldyr og røverhistorier.

I vinterferien på Den Blå Planet kan du høre fortællinger om fabelagtige havdyr – er de fup eller fakta og overgår virkeligheden fantasien? Kom og find ud af det, når vi undersøger om der findes eventyrlige fabeldyr eller om de blot er søforklaringer og røverhistorier. Du kan også selv være med ved ruden og se havfruen dykke i 4 millioner liter vand.

Få et aktivitetshæfte med en masse sjove opgaver og gå på skattejagt rundt i akvariet. Du kan også selv blive forvandlet til en havfrue eller et sejt sømonster i ansigtsmalingvognen. Eller kig forbi de nuttede havoddere og se dem blive fodret. Oplevelser er der nok af for både børn og voksne og vi vil gerne dele dem med dig.

Kom og opdag magien sammen med os. Vi glæder os til at se dig.

+-
+-
+-

Havfrueshow

Havfruen – Halvt menneske, halvt fisk. Og altid omgærdet af mystik.

Der er havfrueshow hver dag i vinterferien, inklusive weekenderne før og efter.

Vær med foran ruden ved Oceanet kl. 12.00 og i Regnskoven kl. 12.30, hvor du knap vil tro dine egne øjne.
Havfruer har hjemsøgt søfarende i årtusinder. Men hvilke væsner var der egentlig tale om?

Læs mere
 
skattejagt

Skattejagt

Gå på skattejagt og mød de fabelagtige havdyr bag myterne. Kan du gætte hvem de er? Nogle af dem har 3 hjerter og 9 hjerner, andre har 2 meget lange hjørnetænder og andre igen svømmede rundt med dinosaurerne for 150 millioner af år siden. Kom og vær med.


Børneteater

Kl. 11.00. Havkatten Kisser vil så gerne være et fabeldyr og beslutter at klæde sig ud som Loch Ness uhyret. Hammerhajen Hik fortæller om forskellen på fabeldyr og rigtige dyr. Kom og se en hyggelig forestilling – rettet mod de mindste. Børneteater er gratis, når entréen er betalt.


Ansigtsmaling og tegneværksted

Kl. 13.00-16.00. Bliv malet som en havfrue eller et søuhyre ved vores ansigtsmalingvogn til 50 kr. /40 kr. ved fremvisning af årskort.

Vil du hellere tegne end blive tegnet på, så kom og brug din fantasi i værkstedet, hvor du kan tegne dine egne fabeldyr eller farvelægge sjove skabninger. Åbent fra kl. 10.30-16.00. 

Blækspruttedissektion

Kl.13.30. På Den Blå Planet er blækspruttedissektioner utrolig populære og lærerige. Og nu kan du både se, hvordan en blæksprutte ser ud inden i og høre alle historierne om kæmpeblæksprutter, søslanger og det mytiske havmonster Kraken. Dissektionen er gratis, når entréen er betalt. 

 

 

 

 

 

+-
+-
+-

Oplysninger