• Vinterferie 2018

    Kom tæt på dyrepassernes hverdag

    Køb billet

Få dyr på Den Blå Planet holder så meget af vinteren, som de sjove havodderne Agnes og Mojoe. De kan ikke få kulde nok og begynder gerne dagen med et isterningebad. I vinterferien kan du komme tæt på dyrepassernes hverdag og se, hvordan havodderne trænes, og hvordan der arbejdes med alle de andre havdyr.

Er du en frosenpind, så søg ind i Regnskoven eller nyd en kop varm kaffe i TANG Bistro & Café, som ligger med unik udsigt over Øresund.


Kom tæt på dyrepassernes hverdag

Få eksklusive oplevelser med dyrepasserne i Nordeuropas største og mest spektakulære akvarium. I vinterferien kan du 2 gange dagligt komme bag kulisserne. Den Blå Planet åbner for første gang nogensinde dørene til akklimaterne for alle gæster. På hverdage kl. 10.30 og 14.00.

Har du prøvet at forberede middagsmad til hammerhajer? Hvis ikke, så har du mulighed for hjælpe dyrepasserne med at lave foder til hajer og rokkerne. Kl. 11.00 – 12.30.

Drømmer du selv om at blive dyrepasser, eller har du spørgsmål til, hvordan de klarer hverdagen med krokodiller, hajer og blæksprutter, så kan du møde en dyrepasser hver dag kl. 13.30.

Følg dyrepasserne på Instagram 

Bliv klogere på dyrene

Det er sjovest at lære om hajer, hvis man kan stå helt tæt på og betragte en levende haj. I vinterferien åbner vi dørene op til Skoletjenestens lokaler, hvor der er mindre akvarier med hajer, som du kan komme helt tæt på og røre forsigtigt. Pas på fingrene! Kl. 14.00.

Hvis du er god til “Find Holger”, så prøv om du kan finde en fladfisk i Skoletjenestens lille camouflage-akvarie – og bliv samtidig klogere på, hvorfor de er flade som pandekager og ikke til at se. Kl. 15.00.


Nyhed: TANG Bistro & Café

Få spisesteder har bedre placeringer i Danmark end TANG Bistro og Café. De gigantiske vinduer med udsigt ud over fiskenes rige, det blå skinnende hav, gør TANG til et udflugtsmål i sig selv. Er du modig så prøv blækspruttearm med blækmayo. Yum! Hvis du ikke er fiskespiser, er der stadig lækkerier på menuen.

Læs mere om TANG Bistro & Café

Sjovt tegneværksted

Får du brug for en puster så list hen i tegneværkstedet, hvor du kan farvelægge hajer eller tegne dine egne havdyr på sjove opgaveark.


Nærkontakt med hajer og havoddere

Nærkontakt med hajer og havodderne er din mulighed for at møde dyrene bag akvarieruden og inde i deres anlæg, hvor du kan fodre og aktivere dem – og fordybe dig i deres verden som aldrig før.

En dyrepasser vil ledsage dig, først til briefing om dyrenes historie, levevis og kropsfunktioner, og siden ved bassinkanten, en håndsbredde fra dyrene selv.

Læs mere & book
+-
+-
+-

Oplysninger