Stjerner i natten

Stjerner i natten

De videbegærlige og entusiastiske Blå Nørder deltager også i år i Tårnby Kommunes Stjerner i Natten omkring kl. 19.00.

Blå Nørder på tur

Den 20. maj pakker vi slimede blæksprutter og et transportabelt sky-laboratorium i hajmobilen og tøffer lidt vestpå og så en smule sydpå, indtil vi når Naturcenter Amager (Granatvej 3-15, 2770 Kastrup), hvor Tårnbys øvrige stjerner venter. Så slår vi borde op for sammen med alle interesserede at dissekere de gådefulde bløddyr og lave eksplosive eksperimenter med vandets faseskift.

Har blæksprutter virkelig tre hjerter og ni hjerner, og hvad er et transportabelt sky-laboratorium egentlig? Det kan du få at se, når de Blå Nørder fortæller om havets forunderlige liv med smittende begejstring og nysgerrighed. Der bliver blæksprutte-workshop, hvor gæsterne til Stjerner i Natten under kyndig vejledning selv får lov til at dissekere 10-armede blæksprutter. Samtidig vil vores entusiastiske værter fortælle historier om de fascinerende dyr.

Det er efterhånden en tradition, at Den Blå Planet deltager ved Stjerner i Natten, og det er altid en ære og fornøjelse at bringe havformidlingen ud af huset til denne skønne, lokale festival.

 

Stjerner i natten
Den Blå Planets show er en del af Stjerner i Natten, som er et kulturarrangement i Tårnby Kommune, der har eksisteret siden 2009.

Læs mere

Oplysninger