Sommerferie

Oplev en verdensomsejling under overfladen.

Kom og få en sjov dag både ude og inde på Den Blå Planet. I sommerferien 26. juni – 8. august kan du røre hajer og rokker i det tropiske rørebassin og nyde synet af den store havskildpadde og de majestætiske hammerhajer i den 4 millioner liter store Oceantank. Udenfor kan du tabe dit hjerte til nuttede havoddere og nyde frisk havluft i de børnevenlige områder med Det Vilde Vandhul, flydebroen og ikke mindst vandlegepladsen.

Vi har åbent alle dage – helt til klokken 21.


Kom tæt på hajer og rokker

Den Blå Planet er en seværdighed i international klasse. Oplev en verdensomsejling under overfladen og kom helt tæt på tusindvis af fisk og havdyr fordelt på over syv millioner liter vand. Hvis du ikke ønsker at bruge vores touchskærme, er alle informationer også i vores app, der er gratis og også har en audioguide (husk høretelefoner). Vores personale står klar til at yde en høj service for dig.

Åbningstider i sommerferien (26. juni – 8. august)
Alle dage: kl. 10.00 – 21.00

Køb billetter


Særudstilling “Havet for længe siden”

”Havet for længe siden” er en særudstilling om havets historie og fortidens mest spektakulære havdyr.

Særudstillingen tager dig med på en undersøisk tidsrejse med udgangspunkt i modeller af fortidens mest spektakulære havdyr. Modellerne er i fuld størrelse og repræsenterer et udpluk af de mest betydningsfulde dyr i havets over 550 millioner år lange historie. Fra gigantiske skalbærende blæksprutter på størrelse med varevogne til den 11 meter lange megalodon – hvidhajens forfader.

Læs mere om “Havet for længe siden”


Tør du røre hajer og rokker?

I det tropiske rørebassin kan du komme helt tæt på hajer og rokker – og stikke hænderne ned til dem, hvis du tør. Der er stor forskel på, hvordan huden mærkes på en haj og en rokke – kom selv og mærk hvordan.

Planlæg dit besøg
Find vej


Sjaske, hoppe, rutsje, plaske

Kom og oplev de børnevenlige udeområder på Den Blå Planet – med Det Vilde Vandhul, flydebroen og ikke mindst vandlegepladsen. Vildt sjovt for landkrabber i alle aldre.

Fang krabber på flydebroen eller gå på opdagelse med net og lup i Det Vilde Vandhul. Se hvor mange forskellige dyr du kan finde og få et flot diplom med hjem – måske kan du slå dagens rekord?

Læs mere om aktiviteterne udenfor