Sommerferie

Glæd dig til at besøge Nordeuropas største og mest moderne akvarium.

Kom og få en sjov dag både ude og inde på Den Blå Planet. I sommerferien 29. juni – 11. august kan du røre hajer og rokker i det nye tropiske rørebassin og nyde synet af den store havskildpadde og hammerhajernes patruljering i den 4,1 millioner liter store oceantank. Udenfor kan du tabe dit hjerte til nuttede havoddere og nyde frisk havluft i de børnevenlige områder med Det Vilde Vandhul, flydebroen og ikke mindst vandlegepladsen.


Kom tæt på hajer og rokker

Den Blå Planet er en seværdighed i international klasse. Oplev en verdensomsejling under overfladen for børn og voksne og kom helt tæt på tusindvis af fisk og havdyr fordelt på 48 akvarier med over syv millioner liter vand. Vi har shows og fabelagtige fortællinger hele dagen, og vores personale står klar til at yde en høj service for dig.

Åbningstider i sommerferien
Mandag: kl. 10.00 – 21.00
Tirsdag – Søndag: Kl. 10.00 – 18.00

Planlæg dit besøg
Find vej

Køb billetter

Tør du røre hajer og rokker?

Sommerens nyhed på Den Blå Planet er et nyt stort tropisk rørebassin. Her kan du komme helt tæt på tropiske arter og stikke hænderne ned til dem. Der er stor forskel på, hvordan huden mærkes på en haj og en rokke – kom selv og mærk hvordan.


Sjaske, hoppe, rutsje, plaske

Kom og oplev de børnevenlige udeområder på Den Blå Planet – med Det Vilde Vandhul, flydebroen og ikke mindst vandlegepladsen. Vildt sjovt for landkrabber i alle aldre.

I Det Vilde Vandhul kan du gå på opdagelse med net og lup. Se hvor mange forskellige dyr du kan finde og få et flot diplom med hjem – måske kan du slå dagens rekord?

Læs mere om aktiviteterne udenfor

Særudstilling om koralrevet

Glæd dig til at opleve en udstilling, som viser koralrevenes forunderlige skønhed, sårbarhed og betydning for havet.

Gemt lige under havets overflade myldrer koralrevet med liv. Selv om koralrevene dækker mindre end 1% af havets overflade, er de levested for 25% af alt liv i havet.

Læs mere om koralrevsudstillingen


Skattejagt

Tag på en sjov skattejagt, i vores særudstilling om koralrevet og lær nogle af dets beboere bedre at kende. Rundt i udstillingen har vi sat stempler op, som du skal finde og bruge, når du skal svare på spørgsmålene.

Sommer Camp for børn

Natur, leg og viden er i højsædet og ikke mindst i børnehøjde, når Den Blå Planet afholder sommercamp i uge 27 og 32.

Læs mere & book

Sjov fisketur på Øresund

Tag familien med til søs på skibet Sværd og få en frisk fisk med hjem til aftensmaden. Få 2,5 skønne timer på det blå hav.

Læs mere & book

Nærkontakt med havoddere

Kom helt tæt på verdens mindste havpattedyr, der nok er uimodståeligt nuttet, men også en uforbederlig gavtyv.

Læs mere & book

Rundvisning på Den Blå Planet

Få en eksklusiv guidet tur i Nordeuropas mest spektakulære akvarium. Tæt på eksotiske dyr og vilde akvarier

Læs mere & book

Oplysninger