Smag en bid af Sardinien

Smag en bid af Sardinien

Tag med på rejse til Sardiniens fortryllende køkkener.

Kom og mød Meyers’ egen halvitaliener og eddikebrygger Andreas Harder. Andreas har sin daglige gang i Nordhavn Eddikebryggeri, hvor han forædler råvarer fra nordens frugthaver og skove til aromatiske eddiker.

Eddike og det sardinske køkken

En af Andreas’ store passioner foruden eddike er det italienske køkken. Specielt cucina povera – det fattige køkken – har en særlig plads i Andreas’ hjerte. Det er et køkken, hvor det handler om at frembringe stor smag i de ofte simple retter med få lokale råvarer, og hvor madspild er en synd. Det giver retter med et rendyrket udtryk med masser af grøntsager og relativt lidt kød.

Andreas vil fortælle om eddike og det sardinske køkken alt imens Spisestedet Øst står for maden og serverer Malloreddus, som er en særlig sardinsk pasta med kødboller a la Sardinien med parmesan og frisk basilikum.

Pris for menuen: 125 kr.

Medbring en ven med dit årskort

Arrangementet vil foregå i Spisestedet ØST og er gratis, når indgangen er betalt. Har du årskort, kan du tage en ven med gratis. Se 10 gode grunde til at vælge årskort.

Oplysninger