Smag en bid af Pyrenæerne

Foto: Thinkstock

Smag en bid af Pyrenæerne

Tag med Spisestedet ØST på en kulinarisk rejse til Pyrenæernes skønne køkken.

Siden 2016 har Meyers og Løgismose dannet par. Begge virksomheder har stærke holdninger til de råvarer de producerer, tilbereder og serverer for deres kunder – både hvad angår økologi, sæson, bæredygtighed og ikke mindst dyrevelfærd.

Et af de største initiativer har været de franske frilandskyllinger, der er opvokset i fuld frihed med ubegrænset plads udendørs i skovene for foden af Pyrenæerne. Her vralter de gyldne fugle adstadigt rundt mellem træer og buske, pikker i jorden, spiser græs og insekter eller finder madskålen med GMO-frit majs, som dyrkes på markerne i området.

Kyllingerne har fået tildelt det franske Label Rouge-certifikat, som kun tildeles produkter med den ypperste smagskvalitet. Det kan simpelthen smages, at kyllingerne er opvokset i fuld frihed.

Øst og Den Blå Planet vil gerne markere, at vi også er en del af kampen for bedre dyrevelfærd. Derfor har vi inviteret Løgismoses forretningsudviklingsdirektør Steen Olsen forbi til en spændende aften om dyrevelfærd og den franske frilandskylling.

Vi serverer naturligvis også Label Rouge-kyllingen, så du selv kan opleve smagen af ægte frihed. Kyllingen serveres med svampe a la creme. Hertil mos med brændte løg.

Pris for menuen: Kr. 125,- + entre.

Medbring en ven med dit årskort

Foredraget vil foregå i Spisestedet ØST og er gratis, når indgangen er betalt. Har du årskort, kan du tage en ven med gratis. Se 10 gode grunde til at vælge årskort.

Oplysninger