Smag en bid af Bolivia

Smag en bid af Bolivia

Tag med Spisestedet ØST på en kulinarisk rejse til Bolivias skønne køkken.

Bemærk: Smag på Bolivia kræver ud over prisen for maden også entre til Den Blå Planet.

Bolivias køkken er både fascinerende og fantastisk velsmagende. Landet har blandt andet sin egen vinregion, der er bjerge, jungle og hele 12 mikroklimaer, der skaber en utrolig variation af råvarer.

I hovedstaden La Paz ligger Restaurant Gustu, som er startet af Claus Meyers fond Melting Pot. Foruden at være blandt Sydamerikas allerbedste restauranter er Gustu også et socialt initiativ, der gennem madhåndværk, lokale bolivianske råvarer og entreprenørskab har til formål at styrke fremtidsmulighederne for lokale bolivianere. Initiativet har blandt andet været med til at skabe den bolivianske madbevægelse Miga – den lokale pendent til det ny-nordiske køkken.

Danske Kamilla Seidler står bag gryderne i Restaurant Gustu. I 2016 blev hun kåret til Latinamerikas bedste kvindelige kok, og mandag den 21. august kan du smage hende bud på den traditionelle bolivianske biksemad Pique Macho.

Pique Macho er en krydret biksemad med kylling, okse, gris, kartofler, spejlæg og rødbede.

Pris: 125 kroner.

Oplysninger