Sjov for børn i efterårsferien på Den Blå Planet

Sjov for børn i efterårsferien på Den Blå Planet

Få en sjov dag med Dory og hendes venner på Den Blå Planet

I efterårsferien skruer vi en tand op for underholdningen, så kom og lær mere om paletkirurgfisken og hendes venner og deltag i alle aktiviteterne i 7 millioner liter vand.
Hvorfor har havoddere skæg? Eller ved du hvorfor ørenerokkens mund sidder på undersiden af kroppen?
Find svarene ved at følge muslingeskallerne rundt i udstillingen og hjælp os med at finde den blå paletkirurgfisk, klovnfisken og blæksprutten, når vi leger lege inspireret af ’Find Dory’. Der er oplevelser nok for både børn og voksne. Få et aktivitetshæfte med en masse sjove opgaver og en skattejagt. Du kan også få en klovnfisk i ansigtet med ansigtsmaling eller se de nuttede havoddere blive fodret.
Oplevelser er der nok af og vi vil gerne dele dem med dig.

Find Dory

Aktivitetshæfte og skattejagt

Glæd dig til at gå på skattejagt mellem akvarierne og hjælp den glemsomme blå fisk med at finde sine venner og bliv klogere undervejs.

Læs mere

Klovnfisken og den blå paletkirurgfisk

Både den hvid/orange-stribet klovnfisk og den blå paletkirurgfisk er superstjerner i koralrevet efter deres medvirken i ”Find Nemo” og ”Find Dory”.

Læs mere

Nærkontakt med havodderne eller hajer

Nu har du muligheden for at komme i nærkontakt med dyrene. Både en dyrepasser og en fortæller vil ledsage dig til dyrene og fortælle om dyrenes historie og levevis. Det bliver sjovt.
Nærkontakt med havoddere: kl. 11:30
Nærkontakt med hajer: kl. 14:00

Læs mere & book

Oplysninger