Sælsafari

Stævn ud på Øresund i en gammel, flot båd, og oplev de nysgerrige sæler ved Saltholms kyst. Hver onsdag.

I sommermånederne tages Den Blå Planets største ”akvarium” i brug – nemlig Øresund. Sælsafari varer godt to timer og kan derfor let kombineres med et besøg på Den Blå Planet.

OBS: Beløbet dækker ikke éntre. Entrébillet skal købes oveni.

Læs mere & book

 

Afgang fra Den Blå Planets indendørs Meeting point

Hver onsdag i perioden 5. juli – 2. august
Kl. 11.00
Kl. 13.00
Kl. 15.00

Spættet sæl og gråsæl lever i området, der også er yngleplads og levested for tusindvis af søfugle. Sælerne kan opleves i vandet og ved kysten, hvor de hviler. Sælgaranti kan ikke gives, men som oftest kan sælerne opleves på kikkertafstand (der er kikkerter til låns ombord) eller tættere på i vandet, hvis deres nysgerrighed bliver vakt.

Læs også: Sådan ser du forskel på spættet sæl og gråsæl

Alle er sikret en spændende tur med en af Den Blå Planets dygtige fortællere ombord. Historier er der nok af, vidste du f.eks. at der lever giftedderkopper på Peberholm, og at der engang var sørøvere på Dragør?

Deltagelse på Sælsafari kræver køb af indgangsbillet til Den Blå Planet eller årskort.

Praktisk information

  • Pris 95 kr.
  • Årskort pris: 85 kr.
  • Der er plads til 30 personer pr. afgang.
  • Reserverede billetter skal afhentes og betales i Billetsalget senest 30 min. før afgang. Er billetterne ikke afhentet og købt her, frigives de til andre gæster.
  • Ved dårligt vejr: Den Blå Planet forbeholder sig retten til at erstatte aktiviteten, hvis vejret hindrer en sikkerhedsmæssig forsvarlig gennemførelse. I så fald forbeholder Den Blå Planet sig ret til at tilbyde en ekstraordinær særrundvisning. Der ydes ingen tilbagebetaling.
  • Vi anbefaler alle møder op cirka 15 min. før sælsafariens afgang ved det indendørs mødested. Afsæt gerne god tid, såfremt der er kø ved indgangen. Du kan holde dig opdateret om ventetider her: https://denblaaplanet.dk/besog-os/ventetider/
Læs mere & book

Oplysninger